Importator Exclusiv Ebc Brakes 25% Discount Si Peste 1000 De Repere In Stoc
QUOTE (Vibe @ Aug 25 2010, 05:48 PM) Salut as vrea si eu placute upgrade Greenstuff pentru al meu Lancer diesel cu factura pe firma, cum facem?
SALUT
Pentru masina ta iti putem oferi:
Placute standard Blackstuff : 21 Eur/set fata si 44 Eur/set spate
Placute upgrade Greenstuff : 64 Eur/set fata si 59 eur/set spate
Placute ceramice Redstuff :79 eur/set fata
Placute fata standard TEXTAR: 153ron/set - fata si 151ron/set - spate
Placute fata standard Ferodo 188ron/set - fata si 148ron/set - spate
Placute fata standard Niparts 118ron/set - fata si 118ron/set - spate
Discuri standard UPR: 123 Eur/set fata si 87 Eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove: 162 Eur/set fata , pe spate exista doar standard.
Discuri standard Niparts: 208 ron/buc - fata
Discuri standard Brembo - 130 ron/buc - spate
Placutele sunt pe stoc! Da-mi te rog datele firmei pe PM! Factura o expediem in acelasi colet cu placutele! O seara placuta!
SALUT
Pentru masina ta iti putem oferi:
Placute standard Blackstuff : 21 Eur/set fata si 44 Eur/set spate
Placute upgrade Greenstuff : 64 Eur/set fata si 59 eur/set spate
Placute ceramice Redstuff :79 eur/set fata
Placute fata standard TEXTAR: 153ron/set - fata si 151ron/set - spate
Placute fata standard Ferodo 188ron/set - fata si 148ron/set - spate
Placute fata standard Niparts 118ron/set - fata si 118ron/set - spate
Discuri standard UPR: 123 Eur/set fata si 87 Eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove: 162 Eur/set fata , pe spate exista doar standard.
Discuri standard Niparts: 208 ron/buc - fata
Discuri standard Brembo - 130 ron/buc - spate
Placutele sunt pe stoc! Da-mi te rog datele firmei pe PM! Factura o expediem in acelasi colet cu placutele! O seara placuta!
salutare...nu stiu daca a mai cerut cineva pentru carisma,pentru ca nu am avut rabdare sa vizitez toate paginile dar pentru o carisma din 1995 motor 1.8 116 cai ma intereseaza discuri fata aerisite,o oferta de preturi...
si daca am placute stoc are vreo importanta? adica merge cu placute stoc? precizez ca placutele sunt noi,nu sunt montate,vreau sa le pun o data cu discurile
multumesc anticipat
si daca am placute stoc are vreo importanta? adica merge cu placute stoc? precizez ca placutele sunt noi,nu sunt montate,vreau sa le pun o data cu discurile
multumesc anticipat
Buna,
pentru masina ta iti pot oferi:
Discuri standard EBC UPR: 380 lei/set fata si 362 lei/set spate (in caz ca ai discuri si pe spate)
Discuri EBC TurboGroove: 569 lei/set fata si 518 lei/set spate
Discurile EBC nu sunt in stoc, se pot aduce la comanda in maxim 10 zile lucratoare.
iti mai pot oferi ce este in stoc:
Discuri ATE: 434 lei/set fata si 282 lei/set spate
Discuri Brembo: 305 lei/set fata si 232 lei/set spate
Discuri Zimmermann: 302 lei/set fata si 182 lei/set spate
Ar exista si Zimmernann perforat pentru masina ta, astept raspuns de la ei in 2 ore cu pretul si disponibiolitatea.
Restul produselor sunt in stoc. Placutele le poti folosi cu orice tip de disc, sau discul il poti folosi cu orice tip de placuta.
O zi minunata,
pentru masina ta iti pot oferi:
Discuri standard EBC UPR: 380 lei/set fata si 362 lei/set spate (in caz ca ai discuri si pe spate)
Discuri EBC TurboGroove: 569 lei/set fata si 518 lei/set spate
Discurile EBC nu sunt in stoc, se pot aduce la comanda in maxim 10 zile lucratoare.
iti mai pot oferi ce este in stoc:
Discuri ATE: 434 lei/set fata si 282 lei/set spate
Discuri Brembo: 305 lei/set fata si 232 lei/set spate
Discuri Zimmermann: 302 lei/set fata si 182 lei/set spate
Ar exista si Zimmernann perforat pentru masina ta, astept raspuns de la ei in 2 ore cu pretul si disponibiolitatea.
Restul produselor sunt in stoc. Placutele le poti folosi cu orice tip de disc, sau discul il poti folosi cu orice tip de placuta.
O zi minunata,
Salut,
Daca mergi linistit si ai fost multumit de franele stock ale masinii iti recomand Blackstuff cu cel mai ieftin disc. Daca esti nemultumit de franele stock atunci recomandarea ar fi UPR/Turbo Groove cu Greenstuff pt un condus sportiv dar fara exagerari sau UPR/Turbo Groove cu Redstuff pt un condus sportiv spre agresiv.
Daca mergi linistit si ai fost multumit de franele stock ale masinii iti recomand Blackstuff cu cel mai ieftin disc. Daca esti nemultumit de franele stock atunci recomandarea ar fi UPR/Turbo Groove cu Greenstuff pt un condus sportiv dar fara exagerari sau UPR/Turbo Groove cu Redstuff pt un condus sportiv spre agresiv.
QUOTE (4turbo @ Aug 26 2010, 07:54 PM) Salut,
Multumesc pentru raspunsul promt, v-am trimis PM
Multumesc pentru raspunsul promt, v-am trimis PM