2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Primele modificari.
Suport numar evo - 110 ron, vopsit bara, schimbat grila invite cu grila inform (nu am platit pentru asta, si baietii m-au lasat sa o pastrez si pe cea de invite, o am acasa)
Numarul a fost pus cum trebuie, am fost de fata, fara 15 gauri inutile in bara, fara ciocane, fara duritati.
Poze.
Suport numar evo - 110 ron, vopsit bara, schimbat grila invite cu grila inform (nu am platit pentru asta, si baietii m-au lasat sa o pastrez si pe cea de invite, o am acasa)
Numarul a fost pus cum trebuie, am fost de fata, fara 15 gauri inutile in bara, fara ciocane, fara duritati.
Poze.
- laudia1975
- EVO I
Le-a fost teama sa exfolieze cromul si au zis ca in caz de ma razgandesc si vreau grila cromata inapoi sa o pot inlocui... Seful de la service mi-a zis ca are grila de inform intacta care zacea pe acolo fara sa-i trebuiasca si mi-a zis ca n-are ce bani sa-mi ceara pe ea. Mi s-a parut super fair play. Ce mi-a mai placut a fost ca nu am fost tinut cu masina in service foarte mult. Am dat-o dimineata, la pranz am luat-o.
In ceea ce priveste cunoscutul, pana sa imi cumpar masina nu ii cunosteam, apoi am dezvoltat o relatie de amicitie asa, cu baietii de la service/vanzari.
In ceea ce priveste cunoscutul, pana sa imi cumpar masina nu ii cunosteam, apoi am dezvoltat o relatie de amicitie asa, cu baietii de la service/vanzari.
- metal_militia
- EVO I
Cu rotile pana gasesc ceva bani pentru schimbarea anvelopelor + jantelor ramane doar sa le vopsesc in camp electrostatic, fiind deja in discutie cu un atelier din Galati care se ocupa de vopsit in camp electrostatic dar nu jante in mod deosebit. Vor sa bage o janta de aliaj pe care o au ei in cuptor sa vada daca nu cumva se deformeaza... Daca pretul cerut va fi acceptabil, voi face mutarea. Mi-au spus sa revin maine cu un telefon.
P.S. : inca imi doresc o pata de culoare pe ea, si ma gandesc sa apelez la Fusion Design Am discutat deja cu ei, cred ca voi apela la serviciile lor la inceputul lunii septembrie. Vom vedea cand ajung acolo ce se potriveste cel mai bine. Ce pot sa va spun e ca va fi ceva finut, nu ditai desenele sau mai stiu eu ce altceva. Probabil ceva de acest gen, oricum mai vedem. Bani sa fie, rabdare, forta de munca... restul le facem incetul cu incetul.
P.S. : inca imi doresc o pata de culoare pe ea, si ma gandesc sa apelez la Fusion Design Am discutat deja cu ei, cred ca voi apela la serviciile lor la inceputul lunii septembrie. Vom vedea cand ajung acolo ce se potriveste cel mai bine. Ce pot sa va spun e ca va fi ceva finut, nu ditai desenele sau mai stiu eu ce altceva. Probabil ceva de acest gen, oricum mai vedem. Bani sa fie, rabdare, forta de munca... restul le facem incetul cu incetul.
Mai bine ia niste smilgher, cateva tuburi de spray si cateva ore libere si uita de campuri electrostatice, mai ales daca nu vrei sa tii jantele. Eu le am vopsite asa de un an si sunt ok.
"Pata de culoare" din poza mi se pare prea mare, si masina prea coborata, fapt care face rotile sa para mult prea mici.
"Pata de culoare" din poza mi se pare prea mare, si masina prea coborata, fapt care face rotile sa para mult prea mici.