Mmcs Witson 9855z Sigilat ! 599$ !
bughy.. scuza-ma ca intervin, dar din cate am vazut prin topicul omului... tu esti "foarte interesat" de produsul lui, daca tot esti asa de interesat de ce nu-l suni pe om si probabil vei afla mai multe detalii legate de pret, daca e negociabil daca nu e si alte lucruri care te mai intereseaza.
P.S. nu cred ca trebuie sa-ti dea detalii ce face el cu marfa lui si cum o vinde.
P.S. nu cred ca trebuie sa-ti dea detalii ce face el cu marfa lui si cum o vinde.
Nu vad ce rost are sa incep sa va insir motivele pentru care fluctueaza pretul.....600 $, 540$, 1750 ron, 1829 ron.. etc. Daca totusi sunt unii care nu pot dormi noaptea... here goes:
1. Am micsorat perioada leasingului pe care l-am semnat, acum rata lunara e mai mare.
2. A venit regularizarea de la Enel.
3. Dupa cum zicea si zimbet... cateodata ai surprize la vama.
4. Producatorul a marit pretul.
5. Curierul a marit pretul.
6. Banca a marit taxele pentru transfer.
7. N-am putut eu dormi noaptea.
Pick one!
La cerere pot completa lista.
@Bughy: nu e pe sistemul "cumperi sau mars de aici".
De-a lungul topicului ai pus intrebari "la subiect" la care ti-am raspuns. Au fost si incercari ale unor useri de a cumpara sistemul la un pret mai mic, pe motiv ca au greutati personale, moment in care am explicat destul de clar ca nu ar fi corect sa incep sa imi insir si eu greutatile, riscand sa transform topicul in Top Vaicareli 100.
Acum.. ca o curiozitate personala, cu ce te ajuta daca ai sa cunosti motivul fluctuatiilor pretului, ti-e mai usor sa scoti banii din buzunar?
P.S. Daca intr-adevar aveai si banii, te si plictiseai in casa si vroiai sa il si cumperi, cred ca obtineai mai multe rezultate cu : "Bai...fix azi cand ai marit pretul, am strans cei 1750 ron, batem palma?"
Zi buna!
1. Am micsorat perioada leasingului pe care l-am semnat, acum rata lunara e mai mare.
2. A venit regularizarea de la Enel.
3. Dupa cum zicea si zimbet... cateodata ai surprize la vama.
4. Producatorul a marit pretul.
5. Curierul a marit pretul.
6. Banca a marit taxele pentru transfer.
7. N-am putut eu dormi noaptea.
Pick one!
La cerere pot completa lista.
@Bughy: nu e pe sistemul "cumperi sau mars de aici".
De-a lungul topicului ai pus intrebari "la subiect" la care ti-am raspuns. Au fost si incercari ale unor useri de a cumpara sistemul la un pret mai mic, pe motiv ca au greutati personale, moment in care am explicat destul de clar ca nu ar fi corect sa incep sa imi insir si eu greutatile, riscand sa transform topicul in Top Vaicareli 100.
Acum.. ca o curiozitate personala, cu ce te ajuta daca ai sa cunosti motivul fluctuatiilor pretului, ti-e mai usor sa scoti banii din buzunar?
P.S. Daca intr-adevar aveai si banii, te si plictiseai in casa si vroiai sa il si cumperi, cred ca obtineai mai multe rezultate cu : "Bai...fix azi cand ai marit pretul, am strans cei 1750 ron, batem palma?"
Zi buna!