2005 Mitsu' Lancer Classic 1.6 16v, 98 Cp Black Mica
Da , farurile de 260 sunt ca cele de pe fosta mea masina , si pierzi reglarea lor pe inaltime . Cu putina indemanare se poate face si asta , dar e ceva de lucru si trebe sa ai nervi tari si tutun cat cuprinde .
Ideea e ca trebuie reglate FOARTE bine ca sa vezi cu ele , sunt mai mult de schimbare a fetei masinii . Se vede noaptea cu ele , dar cred ca mai bine vede cel original , chiar daca e urat . Eu nu am regretat modificarea facuta , mai ales dupa ce am pus si xenon , dar ... aveam impresia ca cele originale ''vedeau'' mai bine .
Stopurile ...ar da bine pe masina ta , dar le poti face chiar pe ale tale asa - sau cauta unele la dezmembrari sa faci scoala pe ele . Daca nu gasesti ceva pe leduri , eu zic ca nu are rost sa le schimbi , parerea mea .
Ideea e ca trebuie reglate FOARTE bine ca sa vezi cu ele , sunt mai mult de schimbare a fetei masinii . Se vede noaptea cu ele , dar cred ca mai bine vede cel original , chiar daca e urat . Eu nu am regretat modificarea facuta , mai ales dupa ce am pus si xenon , dar ... aveam impresia ca cele originale ''vedeau'' mai bine .
Stopurile ...ar da bine pe masina ta , dar le poti face chiar pe ale tale asa - sau cauta unele la dezmembrari sa faci scoala pe ele . Daca nu gasesti ceva pe leduri , eu zic ca nu are rost sa le schimbi , parerea mea .
Am mai facut o mica "macarie" la masina, din plictiseala :
pleoape faruri / dunga aplicata peste stopuri
[attachment=11825:Photo_0637.jpg] [attachment=11826:Photo_0638_e1.jpg]
Amandoua sunt facute cu autocolant Oracal 641.
Scuze de "curatenia" masinii, dar o sa o spal cat de curand si o sa fac alte poze.
Scuze de "curatenia" masinii, dar o sa o spal cat de curand si o sa fac alte poze.
- Fişiere ataşate
-
- Photo_0638_e1.jpg (46.69 KiB) Vizualizat de 3446 ori
-
- Photo_0637.jpg (470.29 KiB) Vizualizat de 3418 ori
QUOTE (Mitsu' @ Jan 19 2011, 10:59 PM) Am mai facut o mica "macarie" la masina, din plictiseala :
folia e facuta la culoarea masinii? sau e un negru oarecare...
folia e facuta la culoarea masinii? sau e un negru oarecare...