Membri Noi
QUOTE (andrei)Hmm.. pai.. intuitia imi spune asa: 2007-1975=32 .
(Sper ca n-am facut vreo gafa, de obicei femeile iti sar in cap de la chestiile astea)
QUOTE (mihaela75)Pregateste-te sa-ti sar in cap!!!!
Nici macar nu i-am implinit (((((
Asta a fost tare! Andrei, te rugam sa te faci ca nu observi terminatia numerica a nick-ului Mihaelei...
(Sper ca n-am facut vreo gafa, de obicei femeile iti sar in cap de la chestiile astea)
QUOTE (mihaela75)Pregateste-te sa-ti sar in cap!!!!
Nici macar nu i-am implinit (((((
Asta a fost tare! Andrei, te rugam sa te faci ca nu observi terminatia numerica a nick-ului Mihaelei...
QUOTE (woody)QUOTE (Max)Ziua buna. ma numesc Dan, Max de pe alte forumuri. Posesor, printre altele, si al unui Mitsubishi Pajero Cabrio 2,6 benzina care asteapta sa fie pregatit pentru offroad extrem. Mai am doua Toyote Landcruiser care sunt in lucru tot cu acelasi scop.
Daca aveti probleme tehnice sau altele legate de modificari nu ezitati sa ma contactati.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAIA MARE!!! salutari! tu esti cu jeepul ala mereu murdar din fata service-ului de telefoane (am uitat cum se numeste si nu fac reclama:P) de pe Cosbuc?!
Scuze de intarziere. Da, eu sunt cel cu Toyota murdara de pe Cosbuc.
Daca aveti probleme tehnice sau altele legate de modificari nu ezitati sa ma contactati.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAIA MARE!!! salutari! tu esti cu jeepul ala mereu murdar din fata service-ului de telefoane (am uitat cum se numeste si nu fac reclama:P) de pe Cosbuc?!
Scuze de intarziere. Da, eu sunt cel cu Toyota murdara de pe Cosbuc.
QUOTE (damutz)salut,
cum in curand voi fi si eu mandru posesor de mitsubishi, am zis sa ma prezint pe scurt : Dan/25/poza alta data ,suport tehnic networking. e primul forum dedicat unor masini pe care intru insa mai pot fi gasit si pe altele.
imi pare bine sa va cunosc
Salut. Bun venit, ne pare bine si noua sa te cunoastem.
cum in curand voi fi si eu mandru posesor de mitsubishi, am zis sa ma prezint pe scurt : Dan/25/poza alta data ,suport tehnic networking. e primul forum dedicat unor masini pe care intru insa mai pot fi gasit si pe altele.
imi pare bine sa va cunosc
Salut. Bun venit, ne pare bine si noua sa te cunoastem.