2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
- metal_militia
- EVO I
misto dar eu am o singura problema la bara asta: daca se doreste nr intr-o parte cu suport de numar de evo, va intrerupe conturul acela. si, parerea mea, pe o masina inchisa nu merge cu ornamente inchise la culoare ci cromate. Ma rog, e doar parerea mea.
Practic, daca vrei sa pastrezi ramele cromate si sa mai pui si suportul de nr de evo e imposibil.
Eu, personal, am renuntat la a mai pune asa ceva pe fata, prefer sa raman cu bara normala si spoilerul actual.
Practic, daca vrei sa pastrezi ramele cromate si sa mai pui si suportul de nr de evo e imposibil.
Eu, personal, am renuntat la a mai pune asa ceva pe fata, prefer sa raman cu bara normala si spoilerul actual.
- laudia1975
- EVO I
Suport numar: GARNISH, FR LICENSE PLATE - Part No: 6430A188
Piulita cauciucata (gen diblu): NUT, FR BUMPER - Part No: MU435004
Surub: SCREW, FR BUMPER - Part No: MS350014
Suportul are trei gauri in care vin prinse acele suruburi. Trebuie putin polizat ca sa se potriveasca bine pe bara de lancer. Eu nu am luat suruburi deloc si l-am prins cu niste holsuruburi mai mici. Ideea e ca daca il polizezi suficient ca sa se potriveasca, una din cele trei gauri nu va mai merge prinsa cu acele suruburi. Sa nu mai zic ca pentru acele piulite trebuie sa faci in bara cate o gaura de 12mm (parca).
Piulita cauciucata (gen diblu): NUT, FR BUMPER - Part No: MU435004
Surub: SCREW, FR BUMPER - Part No: MS350014
Suportul are trei gauri in care vin prinse acele suruburi. Trebuie putin polizat ca sa se potriveasca bine pe bara de lancer. Eu nu am luat suruburi deloc si l-am prins cu niste holsuruburi mai mici. Ideea e ca daca il polizezi suficient ca sa se potriveasca, una din cele trei gauri nu va mai merge prinsa cu acele suruburi. Sa nu mai zic ca pentru acele piulite trebuie sa faci in bara cate o gaura de 12mm (parca).
- laudia1975
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I