hotie cu pachetul de livrare

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Joi Ian 31, 2008 6:53 pm

Dealerul chiar nu a specificat nimic de nr rosii. Am intrebat daca platesc ceva, orice. Raspuns: NU. Voi vedea la ridicare.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Vin Feb 01, 2008 2:13 pm

Numerele rosii se platesc indiferent de leasing sau cu banii jos.E si normal sa fie asa.E o bucata de tabla inscriptionata cu niste numere si pe cineva i-a costat treaba asta.Nu mi se pare insa normal sa platesti 30 euro pe asa ceva dar in tara asta nimic nu e normal.Le tii o luna dupa care le arunci.

bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Vin Feb 01, 2008 4:29 pm

In Romania e posibil orice. Asa ca...

knight rider
EVO I

Mesaj de knight rider » Vin Feb 01, 2008 5:50 pm

numerele e normal sa le platesti, cam 1mil max, la fel si pachetul legislativ, eu intrebam daca au initiativa de ati taxa faptul ca au adus-o de la importator pana la ei ceea ce nu mi se pare de bun simt.

deci cei din provincie care au cumparat un mitsu vi s-a pretins asa ceva?

ps.: numerele rosii se pot da inapoi la politie si primesti cateva sute de mii pe ele.

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Sâm Feb 02, 2008 9:28 am

Aici provincia :-D Nu retin sa ma fi taxat pentru plimbat masina pana la Iasi, dar asta e posibil sa se fi intamplat pentru ca a fost luata cu banii jos si nu au avut unde sa strecoare "comisionul" asta fara se fie prea evident :roll:

Cat despre numerele rosii, parca am dat 140 lei pe ele (octombrie 2007), iar la politie nu iti mai "cumpara" astia numerele rosii. Stiu ca mai inainte considerau valoarea numerelor rosii, pe urma valoarea numerelor negre pe care o plateai si iti returnau diferenta prin acelasi procedeu prin care primesti de obicei bani inapoi de la stat, adica cu X luni intarziere, unde X > 10. Acum poti sa te speli pe cap cu ele (sau sa prajesti vinete pe aragaz cu ele, cu face maica-mea 8) )

tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Mar Ian 20, 2009 9:06 pm

Eu am luat coltul in Iunie 2008. Nu am platit nimic (in afara de masina si de asigurarea obligatorie fara de care nu ma lasa sa iau masina). In schimb am primit presulete de guma subtiri ca o foaie de scris si care imi tot fugeau pe sub pedale de a trebuit sa le leg cu sfoara de scaun. Am intrebat de presuri speciale pentru Colt si mi s-a zis ca alea sunt separat la 200 RON. Nu le-am luat pe alea, am cumparat de la Carrefour altele universale la 50 RON care cica se potriveau si la Colt (asa scria pe ele) dar singura diferenta dintre ce am cumparat eu si ce mi-a dat dealerul era ca astea cumparate erau mai groase... dar tot imi fugeau pe sub pedale sau se agatau in pedale si le-am legat si pe ele de scaun. Problema mare era acuma ca portiunea de sprijin a piciorului stang era neacoperita si riscam sa murdaresc mocheta masinii (praf, noroi, caca etc..) asa ca in cele din urma am ajuns la "tziganeasca" solutie sa pun ambele covorase (si cele primite si cele cumparate) in asa fel incat sa acopere mocheta (bineinteles, tot legate de scaun).

In concluzie, nu am platit taxe si alte prostii dat tot nu mi-a placut "pachetul" de livrare. Dar la momentul acela eram asa de incantat de masina incat am uitat de toate. Eram super hotarat ca in momentul predarii masinii de catre dealer sa fiu atent la aia, la aialta, sa intreb de aia, de nu stiu ce... pe naiba... cred ca imi curgea si saliva din gura cand am vazut Coltanul ,gata sa-l iau acasa... .

Colty
EVO I

Mesaj de Colty » Mie Ian 21, 2009 8:57 pm

Nu am platiti nici o taxa de transport pina in Sibiu, iar covorasele originale le-am cerut eu, ca bonus, si le-am primit.

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Ian 21, 2009 11:22 pm

2007 septembrie , colt 1.3 SAM, leasing,
0 taxe inmatriculare - cadou dealer
0 taxe RCA primul an - cadou
0 taxe transport la Galati
0 taxe presuri originale - cadou din partea dealerului din Galati - sunt inscriptionate COLT si au sistem de prindere cele de la sofer

NOTA 10
pentru serviciile post vanzare
pentru service
pentru promptitudine

Felicitari colectivului din Galati pentru felul cum inteleg sa mentina relatia cu clientii.

tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Joi Ian 22, 2009 8:36 pm

QUOTE (awbdan @ Jan 21 2009, 11:22 PM) 2007 septembrie , colt 1.3 SAM, leasing,
0 taxe inmatriculare - cadou dealer
0 taxe RCA primul an - cadou
0 taxe transport la Galati
0 taxe presuri originale - cadou din partea dealerului din Galati - sunt inscriptionate COLT si au sistem de prindere cele de la sofer

NOTA 10
pentru serviciile post vanzare
pentru service
pentru promptitudine

Felicitari colectivului din Galati pentru felul cum inteleg sa mentina relatia cu clientii.

Felicitari! Eu tot din Galati am luat Colt-ul, in 2008... dar am platit RCA-ul si nu mi-a dat covorase...in rest la fel ca tine...

jules
EVO I

Mesaj de jules » Vin Ian 23, 2009 2:51 pm

Mai bine ca nu ti-a dat covorase, ca erau sub orice critica ... Te duci frumos la supermarket si iei de alea decupabile. Din cauciuc moale si incasabil. Eu asa am pus la mine. Si sint incintat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”