2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
naspa.
schema cu becurile le gasesti in manual. cum ar spune un coleg RFM
pozitie w5w/t10
faza scurta hb4/9006
faza lunga hb3/9005
semnalizare - nu stiu pe de rost si nu are rost sa te bagi acolo
ceata hb11
am atasat si schema intre timp
schema cu becurile le gasesti in manual. cum ar spune un coleg RFM
pozitie w5w/t10
faza scurta hb4/9006
faza lunga hb3/9005
semnalizare - nu stiu pe de rost si nu are rost sa te bagi acolo
ceata hb11
am atasat si schema intre timp
- Fişiere ataşate
-
[Extensia pdf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
@ chacha, nini, am gandit la cald si nu stiu cat de bine am facut dar mi-era scarba si de birocratie, avea RCA la Carpatica, trebuia sa mergem, sa deschidem dosar, sa stau x-spe zile sa o bag in service, si nici macar nu ma lasau sa o bag la Iricad (service'ul autorizat Mitsubishi din Galati), chiar daca legea ii obliga sa o fac unde vreau eu... Cine stie prin ce garaj odios mi-o bagau... vai viata mea, nici nu vreau sa ma gandesc. Nu stiu cate alte zile trebuia sa stau pentru acceptul de plata, m-a luat cu durerea de cap, vroiam sa plec mai repede de acolo. Am copie dupa RCA'ul lui, just in case. A zis ca ne intalnim cand ia banii sa dea si el un ban pentru ca il iert cu RCA'u. Va dati seama ca nu mai pot eu de milionu' lui, ma rog...
Asa macar stiu ca in 2-3 zile o rezolv si cu asta basta.
Asa macar stiu ca in 2-3 zile o rezolv si cu asta basta.
O sa ma interesez despre ce este vorba, multumesc de sfat.
Dar i-am zis si astuia ca-l iert cu RCA'ul si ca imi da el o suma de bani, parca imi crapa obrazul acum sa... cu toate ca n-ar trebui pe banii mei. Dar sunt om de cuvant.
Cand am intrebat data trecuta de bonus malus asta la CASCO mi-a zis ca in cazul contractului meu nu se aplica, nu stiu ce sa zic. Ma mai interesez si va zic exact.
Dar i-am zis si astuia ca-l iert cu RCA'ul si ca imi da el o suma de bani, parca imi crapa obrazul acum sa... cu toate ca n-ar trebui pe banii mei. Dar sunt om de cuvant.
Cand am intrebat data trecuta de bonus malus asta la CASCO mi-a zis ca in cazul contractului meu nu se aplica, nu stiu ce sa zic. Ma mai interesez si va zic exact.
Cel mai bine o faci pe casco cu regres pe RCAul vinovatului. Astefel casco iti palteste tie reparatia la ce service vrei tu(iricad daca asa vrei) si apoi cei de la casco isi recupereaza banii amiabil sau in instanta de la carpatica si astfel tu iti repari masina la iricad repede si apoi treaba asiguratorilor si nici nu o sa ai malus la casco la anul.