2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Mersi, e insa prea complex la ora asta pentru ce am eu nevoie; Poza pe care o caut era ceva simplist. Faza scurt - denumire, semnalizare - denumire, samd. Alb-negru daca imi aduc bine aminte. Imi pare rau acum ca nu am salvat-o.
Am butonat cateva minute site-ul ala, e foarte bun, da' e cam dificil de gasit Lanceru' nostru de toate zilele.
Am butonat cateva minute site-ul ala, e foarte bun, da' e cam dificil de gasit Lanceru' nostru de toate zilele.
Dupa ce o repar ma duc la o manastire sa o sfintesc, si nu glumesc.
Fara sa dau prea multe detalii, un tir s-a hotarat sa ma modeleze putin nepastrand distanta regulamentara.
Va doresc un weekend mai linistit ca al meu,
Malakai.
Fara sa dau prea multe detalii, un tir s-a hotarat sa ma modeleze putin nepastrand distanta regulamentara.
Va doresc un weekend mai linistit ca al meu,
Malakai.
- Fişiere ataşate
-
- DSC03851.JPG (317.82 KiB) Vizualizat de 2363 ori
-
- DSC03849a.jpg (386.25 KiB) Vizualizat de 2330 ori
-
- DSC03850.JPG (2.17 MiB) Vizualizat de 2344 ori
Nasoala veste. Nu stiu cum se intampla dar am intalnit multa lume (inclusiv eu) care are un maaare ghinion in primele saptamani de la achizitia masinii. Si eu ma gandeam sa o duc la preot sa o sfinteasca.
E nasol ca acum iar trebuie sa bati drumuri, sa o lasi in service sa ti-o faca, si nu vrea sa te dezamagesc dar mici imperfectiuni vor fi mereu, mesterii astia ai nostrii nu pot face treaba ca de fabrica.
Sper ca totul se va termina cu bine.
E nasol ca acum iar trebuie sa bati drumuri, sa o lasi in service sa ti-o faca, si nu vrea sa te dezamagesc dar mici imperfectiuni vor fi mereu, mesterii astia ai nostrii nu pot face treaba ca de fabrica.
Sper ca totul se va termina cu bine.