2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
Pai e simplu. Daca gandesti totul la o scara mai mare iti dai seama. Gandeste-te ca pui niste roti mult mai mari decat cele normale. Cu cat raza rotii e mai mare ea va fi mai greu de invartit, dar la o anumita turatie va masina va avea o viteza mai mare decat cu una normala. Acelasi principiu se aplica si invers. Cu cat roata e mai mica ea va fi mai usor de invartit.
Acelasi principiu e aplicat si in cutia de viteze. De ex, poti sa pleci cu a 3-a de pe loc, dar va accelera foarte greu pentru ca motorul trebuie sa depuna un efort mult mai mare ca sa puna masina in miscare.
Acelasi principiu e aplicat si in cutia de viteze. De ex, poti sa pleci cu a 3-a de pe loc, dar va accelera foarte greu pentru ca motorul trebuie sa depuna un efort mult mai mare ca sa puna masina in miscare.
QUOTE (cix @ Apr 9 2008, 05:24 PM) Folia e LLumar, am montat-o in Brasov atelier autorizat. Am primit si autorizatie RAR, dar e valabila doar pentru geamurile spate si luneta. Pt fata ca sa fie autorizata trebuie ca opacitatea sa nu depaseasca 30%, asa ca am montat mai inchisa pe proprie raspundere.
In certificatul pe care l-am primit nu este mentionat nicaieri ca este valabil doar pt geamurile de pe spate, dar nu ai cum sa il imbarligi pe un politist ca folia ta pe fata e de 30% cand ea este de 50.
Spate + parasolar fata - 70%
Fata - 60%
Preturile sunt:
Geamuri spate + luneta - 390ron,
Geamuri fata - 120ron,
Parasolar - 30ron.
Personal sunt foarte multumit de lucrarea pe care au facut-o. Plus ca am garantie 7 ani.
Salut. Zimi te rog si mie adresa unde ti-ai pus folia.......
In certificatul pe care l-am primit nu este mentionat nicaieri ca este valabil doar pt geamurile de pe spate, dar nu ai cum sa il imbarligi pe un politist ca folia ta pe fata e de 30% cand ea este de 50.
Spate + parasolar fata - 70%
Fata - 60%
Preturile sunt:
Geamuri spate + luneta - 390ron,
Geamuri fata - 120ron,
Parasolar - 30ron.
Personal sunt foarte multumit de lucrarea pe care au facut-o. Plus ca am garantie 7 ani.
Salut. Zimi te rog si mie adresa unde ti-ai pus folia.......
Ca tot a adus zimbet vorba Masina a mai avut un mic incident din care a trebuit sa schimb din nou bara din fata. Acum am si conturul grilei cromat si scutul potrivit cu bara de sportback. Poze inca nu am facut, dar o sa fac.
Apropo, s-au ieftinit farurile cu lupa. Acum pe deviz un far aparea la pretul de 1500ron fara TVA. Din cate am inteles acesta este pretul fara becuri si fara balast.
Anuntul pentru cauciucuri l-am gasit pe 4tuning si le-am luat de la un tip care le schimba de la el de pe masina, nu era bisnitar. Deci nu mai are si altele.
Am ramas impresionat si de Groupama care a dat acceptele de plata pe loc.
Apropo, s-au ieftinit farurile cu lupa. Acum pe deviz un far aparea la pretul de 1500ron fara TVA. Din cate am inteles acesta este pretul fara becuri si fara balast.
Anuntul pentru cauciucuri l-am gasit pe 4tuning si le-am luat de la un tip care le schimba de la el de pe masina, nu era bisnitar. Deci nu mai are si altele.
Am ramas impresionat si de Groupama care a dat acceptele de plata pe loc.
- Devik aka Alex
- EVO I
Cix ... te iei dupa mine ? Si eu imi pun bara de sportback
In legatura cu Groupama, eu pot sa zic ca sunt pana acum foarte OK. Am sunat intr-o zi dupa constatator pe teren pe la ora 15:00, iar a doua zi de dimineata la 9:30 stabileam intalnirea la service pe la ora 12:30. In ceea ce priveste acceptele de plata , sper sa le primsc si eu la fel de repede ca de 3 saptamani stau pe jos si cu taxiuri
In legatura cu Groupama, eu pot sa zic ca sunt pana acum foarte OK. Am sunat intr-o zi dupa constatator pe teren pe la ora 15:00, iar a doua zi de dimineata la 9:30 stabileam intalnirea la service pe la ora 12:30. In ceea ce priveste acceptele de plata , sper sa le primsc si eu la fel de repede ca de 3 saptamani stau pe jos si cu taxiuri