Intalnire periodica Galati
Lancerul rosu cu BGD la numar nu e pe forum pentru ca, dupa spusele proprietarului, acesta nu are ce cauta in astfel de comunitati de ciudati. Cam asa s-a exprimat cand m-am intalnit cu el la Iricad acu 1 an si ceva si i-am spus de forum si de intalniri. Deci de aici tragi si explicatia de ce nu te-a salutat!
- the master66
- EVO I
aha ... am inteles ... deci cu alte cuvinte am parut un ciudat in fata lui ) si nu se merita sa se coboare la un astfel de nivel de acum cred ca salut si eu pe cine stiu si gata cu toate ca unii sunt chiar de treaba ... acum vreo luna am salutat pe faleza un lancer cu un nene la volan in jur de 50ani cred ... nu vedeam soferul de la departare si foarte amabil omul a facut si din mana cand a trecut pe langa mine , dar ce sa ii faci ... era "ciudat" )
in trafic m'am mai intalnit cu TAZ fostul BWG parca sau ceva de genul .. si raspunde de fiecare data la salut
in trafic m'am mai intalnit cu TAZ fostul BWG parca sau ceva de genul .. si raspunde de fiecare data la salut
- the master66
- EVO I
- the master66
- EVO I