Later edit: S? schimbe cineva numele topicului sau s? deschid? unul nou ?n care s? ne v?rs?m ofurile sau s? ne l?ud?m dealerii de unde ne-am luat sau de unde urmeaz? s? ne lu?m juc?riile. :-)
exista ce vrei tu in aria "Probleme tehnice, service-uri si dealeri"...
aici am vrut doar sa fac cunoscut un fapt simplu si banal care insa comparat cu restul discutiilor care tratau subiecte similare (alti dealeri...alte marci) este de apreciat.
nu faptul ca a fost flexibil si ca stia sa vorbeasca m-a impresionat, ci atitudinea sa prietenoasa, nici disperare sa vanda, nici figuri...dar mai ales faptul ca in loc sa-mi bage pe gat cat de tare e honda...si ar fi avut destule sa-mi spuna :-D ...mi-a dat de inteles ca ma voi convinge singur ... nu m-a agasat cu oferte si materiale pe mail sau telefonic...in schimb m-a felicitat pentru faptul ca sunt posesor de Mitsubishi!!!
Nu stiu de ce dar asta mi s-a parut extraordinar!
Da, nu am zis ca e un dealer de nota 10 dar pana aici a fost OK!
La ce dealer ai fost Cristi? Ca eu cand am vrut sa schimb masina am trimis mail pentru programare la test drive si nu mi-au raspuns deloc. A trebuit sa sun de vreo doua ori sa aranjez, dar nu a fost ca nu se pupau programele, al meu cu al lor. Si cum in ploiesti la vremea aia nu era honda dealer, am ales Mitsu, si acum is cel mai bucuros. :twisted: