A doua zi, adica ieri, ma suna un tip, se recomanda, imi raspunde la o serie de intrebari fulger, ma lamureste asupra programului oficial de drive-test asigurandu-ma ca daca nu ma pot incadra in intervalul orar prestabilit...se poate si dupa program, numai sa-l anunt macar cu o ora, doua inainte ca sa rezerve masina, samd
Indiferent cum am pus problema...flexibilitate maxima fara a fi insa "agresiv" si insistent in a ma convinge de ceva anume.
I-am spus ca vreau sa fac niste comparatii intre lancer 1.8 care inca nu a aparut, mazda 6, accord...si ar mai fi.
Mi-a raspuns ca asa e cel mai bine si ca indiferent de decizia mea finala, este foarte interesat sa afle aceasta comparatie dintre accord si restul modelelor, din punctul meu de vedere...
Afla ca detin un Mitsubishi.
De aici a inceput sa-mi zica..."Da, masini foarte bune, fiabile, performante....Felicitari pentru achizitie...samd." :-)
Deci in loc sa-mi laude Honda asa cum ar fi facut orice dealer cu marca pe care o comercializa... continua sa laude Mitsubishi fara a face vreo paralela cu Honda sau alta marca, fara vreo insinuare de genu' "mitsubishi e super dar honda e si mai si...".
Nimic de genul acesta.
Omul era relaxat, precis, stia sa raspunda orice intrebare...mi-a spus din start ca nu are modelul accord sport 2.0 litri vizat de mine dar are altceva si....
Nu mai am cuvinte...asa masini, asa dealer...cel putin pana acum.