Intalniri Spontane In Trafic
am vazut azi pe stf cel mare, un superb exemplar de pajero din 2003/ 4 pregatit pt offroad, cu nr B 200 GAF. sa zicem ca era atat de inltata masina incat respectivul se uita la mine de 'foarte' sus in conditiile in care eram in acelasi model de pajero. mai demult, am intrebat la un service undeva pe delea veche/ noua daca acest model poate fi transformat in asa ceva si mi s-a zis ca nu, pe motiv ca, caroseria este fixa etc (service-ul respectiv, din cate am inteles de la patron, parca, este oarecum specializat in asa ceva). intrebarea este de ce ala a zis ca nu dar am vazut ca da?
@klez, o explicatie? respectiv, il cunosti pe tip? de la vreun concurs? am facut poza dar mi-am pierdut cablul de date iar bluetooth-ul de la laptop da rateuri.
avea abtibild cu o site-ul unei firme de taxi din bucale (nu fac reclama). oricum, am ramas interzis la cum arata...
@klez, o explicatie? respectiv, il cunosti pe tip? de la vreun concurs? am facut poza dar mi-am pierdut cablul de date iar bluetooth-ul de la laptop da rateuri.
avea abtibild cu o site-ul unei firme de taxi din bucale (nu fac reclama). oricum, am ramas interzis la cum arata...