2008 Colt CZ3 1.3 95 CP Porcelain White - my "minivan
Da, a fost ok cu montajul desi ne-am cam blestemat zilele la cat a fost de desfacut pt alea de pe fata. Sincer sa fiu, ma asteptam sa o coboare o idee mai mult, insa probabil ca se vor mai aseza cat de cat in perioada imediat urmatoare. Vor veni si alte poze, numai sa se mai usuce nitel sa dau jos jegul de pe ea.
Nu e cel mai grozav unghi ca nu am trepiedul cu mine si mai mult de o poza nu mi-au permis bateriile sa fac..
Oricum, raman la ideea ca se putea mai bine, mult mai bine.
Ma gandesc totusi ca si rotile sunt destul de mici. Am o oferta la niste Ultraleggera pe 17, insa ma oftic ca nu am gasit poze pe net cu vreun CZT sau CZ3 care sa le poarte, doar un Ralliart Version R. Insa si aici am 2 mari dileme: pt ce dimensiuni ale gumelor sa optez si.. cu sau fara distantieri?
Oricum, raman la ideea ca se putea mai bine, mult mai bine.
Ma gandesc totusi ca si rotile sunt destul de mici. Am o oferta la niste Ultraleggera pe 17, insa ma oftic ca nu am gasit poze pe net cu vreun CZT sau CZ3 care sa le poarte, doar un Ralliart Version R. Insa si aici am 2 mari dileme: pt ce dimensiuni ale gumelor sa optez si.. cu sau fara distantieri?