Importator Exclusiv Ebc Brakes 25% Discount Si Peste 1000 De Repere In Stoc
QUOTE (Nashu @ Jun 21 2010, 11:02 PM) Nu puteti sa imi spuneti si mie daca aveti pe stock placute GREEN STUFF pentru lancer 2008 2.0 DID?
Buna ziua,
Scuze pentru intarziere! Da, le avem pe stoc. Placutele sunt la pretul de 60 eur/set fata si 55 eur/set spate.
Daca doriti sa le comandati, va rog sa-mi spuneti pentru a putea sa le opresc pt dvs.
O zi buna!
Buna ziua,
Scuze pentru intarziere! Da, le avem pe stoc. Placutele sunt la pretul de 60 eur/set fata si 55 eur/set spate.
Daca doriti sa le comandati, va rog sa-mi spuneti pentru a putea sa le opresc pt dvs.
O zi buna!
QUOTE (RauL @ Jun 24 2010, 01:09 AM) Salut,
Pentru un Lancer 1.5 2008 exista pe stoc Blackstuff fata + spate?
Am vb pe messenger.
QUOTE (sebasita @ Jun 24 2010, 08:38 AM) @4turbo....v-am lasat pm. se poate un raspuns?
as dori blackstuff fata pt lancer clasic din 2007 de 1.6. cum procedam?
Buna,
pai avem palcutele pe stoc, eu v-am lasat si PM. Ne gasiti in regie langa discoteca Maxx pana la ora 18:30, nr.tel|:0741657462, cand ajungeti aici astept un tel, si va veni cineva sa va ia de jos.
O zi buna!
Pentru un Lancer 1.5 2008 exista pe stoc Blackstuff fata + spate?
Am vb pe messenger.
QUOTE (sebasita @ Jun 24 2010, 08:38 AM) @4turbo....v-am lasat pm. se poate un raspuns?
as dori blackstuff fata pt lancer clasic din 2007 de 1.6. cum procedam?
Buna,
pai avem palcutele pe stoc, eu v-am lasat si PM. Ne gasiti in regie langa discoteca Maxx pana la ora 18:30, nr.tel|:0741657462, cand ajungeti aici astept un tel, si va veni cineva sa va ia de jos.
O zi buna!
QUOTE (gabitzu @ Jun 24 2010, 02:30 PM) Sebi e din Cluj nu cred ca vine pana la Bucuresti doar pentru placute.
@Sebi, eu am vorbit cu ei pe messenger, le-am dat adresa si au fost trimise prin curier cu plata ramburs. Rezolvi tu cumva sunt convins.
Stiu, stiu, i-am trimis azi placutele in Cluj. Le va avea maine. Il incurcasem cu un tip din Buc, care de asemenea voia aceleasi placute. A venit sa le ia azi.
@Sebi, eu am vorbit cu ei pe messenger, le-am dat adresa si au fost trimise prin curier cu plata ramburs. Rezolvi tu cumva sunt convins.
Stiu, stiu, i-am trimis azi placutele in Cluj. Le va avea maine. Il incurcasem cu un tip din Buc, care de asemenea voia aceleasi placute. A venit sa le ia azi.