Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Ian 17, 2008 11:19 am

E un coleg de forum.

cirnatu
EVO I

Mesaj de cirnatu » Vin Ian 18, 2008 3:09 pm

QUOTE (MUTU)Ieri 16.01 pe strada Grigore Alexandrescu... ora 16:45.. am stat la 30 cm de lancer 2.0 stone grey... ma uit la numar... B-65-UOM... la interior un baiat serios si putin suparat (era cumva blocat pe strada plina de masini)..
:D Man, ca sa zic asa ..."putin suparat" e prea putin spus.....SUNT CU NERVIIIIII......nu mai suport orasu asta....mai nou merg cu masina prin cartier, o spal fain frumos si apoi plec pe trasee cu metroul. De cind cind cu zapada nici macar nu incerc sa merg cu masina in victoriei.... asa mult imi place masina si din cauza lipsei locurilor de parcare nu pot sa ma bucur de ea. O singura data mi-a iesit iarna asta sa ma dau cu frina de mina...:D

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Lun Ian 21, 2008 8:49 am

Azi de dimineata am vazut Coltul lui KRP. Colegu' stai in Colentina? Am mers dupa tine pana la intersectia Carol cu Mosilor, cand ai ocolit tramvaiul prin stanga in dreptul refugiului.

krpower
EVO I

Mesaj de krpower » Lun Ian 21, 2008 9:18 pm

QUOTE (2dor)Azi de dimineata am vazut Coltul lui KRP. Colegu' stai in Colentina? Am mers dupa tine pana la intersectia Carol cu Mosilor, cand ai ocolit tramvaiul prin stanga in dreptul refugiului.
guilty
mda ma grabeam spre o zi minunata la munca )
io nu te am reperat.si da stau prin colentina

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mar Ian 22, 2008 8:36 am

Si eu stau la Doamna Ghica, si sa stii ca am luat-o si eu prin dreptul refugiului.

krpower
EVO I

Mesaj de krpower » Mar Ian 22, 2008 9:55 am

QUOTE (2dor)Si eu stau la Doamna Ghica, si sa stii ca am luat-o si eu prin dreptul refugiului.
:twisted: probabil ca astia cu mitse au 9 vieti :roll:

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Joi Ian 24, 2008 2:31 pm

Un Lancer nou de culoare rosie, model 2008, circula pe strazile Galatiului. L-am vazut astazi trecand pe o straduta din spatele Primariei. L-am semnalizat cu farurile dar, nu a reactionat deloc.

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Mar Ian 29, 2008 1:25 am

Mda, vad ca se intalnesc Mitsu-urile prin Bucale de ti-e mai mare dragul
Well, eu m-am intersectat cu cateva si prin Iasi, dar pe departe cea mai placuta a fost cu un alt Colt condus de o tanti simpatica taaare... pe care am reusit sa o "dublez" in cele din urma (ma refeream la masina). Pacat ca era un Colt "demo" de la dealer si tanti cu pricina nu parea deloc interesata de altceva decat de primii doi metri din fata masinii

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 29, 2008 11:17 pm

sondy, incepe sa creasca numarul de Mitsu-uri si prin Iasi, am observat asta "vanandu-le" pentru a le lasa flyere.

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Mie Ian 30, 2008 12:54 am

Am vazut Cel putin la capitolul "Colt" nu cred ca am vazut 2 de toate inainte de septembrie anul trecut, si m-am uitat de mi-au iesit ochii, pentru ca doream sa il cumpar pe al meu si eram curios cum arata "pe strada". Acum, probabil de la ploaie... s-au inmultit

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”