Ce Se Foloseste La Servodirectie Ulei Rosu Sau Lichid Transparent?
de curand mi-a dat pe afara lichidul de la servo pe afara am fost la magazin cu intentia sa cumpar unul si sa complectez dar vanzatorul m-a intrebat ce sa imi dea ulei rosu pt servodirectie sau lichid transparnt? nu am luat pt ca nu stiu ce are cine stie sa imi spuna si mie carisma confort 1.6 73 kw
- mayer_maryus
- EVO I
QUOTE (Tanaka @ Feb 6 2010, 07:57 PM) La servo directie hidraulica folosesti ulei de trasmisie automata (ATF)
recomand p'asta
ATENTIE!!!!!!
LA CARISMA E POWER STRIMING!!!! (CRED CA AM SCRIS BINE DACA NU CITITI DIRECT PE CAPACUL UNDE SE PUNNE LICHIDUL DE SERVO)
SI ESTE TRANSPARENT
LA ALTE MASINI SE FOLOSESTE ATF (CEL ROSU)
recomand p'asta
ATENTIE!!!!!!
LA CARISMA E POWER STRIMING!!!! (CRED CA AM SCRIS BINE DACA NU CITITI DIRECT PE CAPACUL UNDE SE PUNNE LICHIDUL DE SERVO)
SI ESTE TRANSPARENT
LA ALTE MASINI SE FOLOSESTE ATF (CEL ROSU)
In mod normal ai doua optiuni: ATF (rosu) sau Dia Queen Power Steerinng fluid (original).
Daca ai completat cu ATF e bine sa il inlocuiesti complet pentru a nu avea amestec de fluide - torni in borcanul de umplere pe deoparte. In acelasi timp scoti returl de la borcan si faci cursa completa stanga si cursa completa dreapta - dupa care urmaresti culoarea fluidului - sa fie rosu.
Cam asta e.
Daca ai completat cu ATF e bine sa il inlocuiesti complet pentru a nu avea amestec de fluide - torni in borcanul de umplere pe deoparte. In acelasi timp scoti returl de la borcan si faci cursa completa stanga si cursa completa dreapta - dupa care urmaresti culoarea fluidului - sa fie rosu.
Cam asta e.
- new72coral
- EVO I