Evo 9=21.000?,merita?

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Iun 12, 2010 11:12 pm

QUOTE (Ionel007 @ Jun 12 2010, 09:51 PM) Astept cu nerabdare alte critici sau indrumari
Esti sigur? Atunci ia-ti un Matiz, trage de el, fa turul Romaniei conducand precaut si dupa 6 luni de umblat zilnic cu Matizu pe toate tipurile de drumuri, poti sa iti iei masina. Stiu ca nu ma vei baga in seama cu sfatul asta, insa e serios.
300Cp inseamna enorm, nu cred ca iti poti imagina asta, si pe bune, chiar e periculor la inceput cu asa ceva, cred ca e important sa te responsabilizezi pe sosea prima data si apoi sa ai herghelia asta. Putin terebilism (care pana la urma e foarte normal la 18 ani), herghelia aia sub capota si sincer nu iti dau mai mult de 3 luni (Doamne Fereste) pana o busesti bine (problema e de sanatatea ta, nu de fiare).

Avand entuziasmul de 18 ani, sigur nu vei lua in considerare sfatul insa ...TAKE CARE, tentatiile sunt multe.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Sâm Iun 12, 2010 11:20 pm

pe langa factorul pericol, mai ia in calcul si faptul ca evo e o masina mai brutala de felul ei. e greu de trait cu ea, in sensul ca e o masina obositoare. urla, tremura, se zbate, iti da cu volanul peste degete daca nu esti atent si e posibil sa te surprinda.
tu ca incepator nu ai nevoie de asa ceva. ba din contra, te incurca. in loc sa te concentrezi la trafic, la ce ai de invatat in mersul de zi cu zi (si asta dureaza), in loc sa capeti experienta, tu te vei concentra sa stapanesti masina. dupa care o sa ajungi prin vreun topic nou pe vreun forum cu vreo replica de genul "nu l-am vazut"
toti am vrut masini puternice din prima zi, majoritatea din cauza conjuncturii (si politice), nu am avut nici macar cum sa punem mana pe asa ceva, daramite sa si detinem in proprietate, deci de inteles...te intelegem toti. dar pentru binele tau si al altora...incearca sa o iei treptat.

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Dum Iun 13, 2010 10:27 am

si ca sa fiu in 'ton' cu lumea, personal pot sa-ti spun ca desi am condus vreo 3 ani masini incepand de la 50cp cand am ajuns pe una de 300+ si care este mult mai 'cuminte' decat evo(cutie automata, nspe mii de sisteme de siguranta activa), cand calcam pedala simteam ca ma conduce ea.
am o cunostinta cu muuuuult mai multi km ca mine, f experimentat la volan si care cand si-a luat evo a zis masina nu e normala.cazul lui e putin mai special masina respectiva fiind peste 400cp
daca EVO e pasiunea ta ia intai una linistita, invata pe ea si apoi bucura-te de el.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Iun 13, 2010 10:42 am

L-ati convins. Isi ia RS. Fuge de EVO

marocanu2009
EVO I

Mesaj de marocanu2009 » Mie Iun 16, 2010 11:58 am

eu nu stiu de ce nu i-a zis nimeni sa isi ia un Ralliart? mai pune 4000 euro si il ia, e nou......deci fara griji ca cine stie ce pica.240 CP sunt arhisuficienti la ce drumuri avem

Стрелок
EVO I

Mesaj de Стрелок » Mie Iun 16, 2010 3:10 pm

GSXR 1300 Hayabusa (sau ZXR 1400). Cu un pic de tuning iau 300km/h si sunt la o treime de pret. Nu zic la misto. Cu 21000 iei doua (una de rezerva) sau una si un pic pregatita faci Veironul (daca il gasesti pe strada) si raman si bani.
Acest post nu este un post rautacios sau la misto. Pot detalia daca se vrea.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mie Iun 16, 2010 3:40 pm

Yep, si cu un pic de noroc supravietuiesti 2 saptamani, maxim o luna.
Tu chiar recomanzi o hayabusa sau R1 sau orice alta ghiulea pe 2 roti unui copil de 18 ani? De asta tot vad morti pe motor in fiecare weekend si pe langa acesti toti teribilisti, o mai patesc si aia care merg cu cap de la diversi soferi neatenti.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Iun 16, 2010 3:45 pm

Nu sariti chiar asa pe copil Maneta din drepata, nu trebuie rotita la maxiumum Tine de constiinta si pana la urma de inteligenta fiecaruia. Un incepator poate merge lejer pe un 600 cc daca are toate pasarelele la mansarda si isi cunoaste limitele, Eu am facut scoala pe un Suzuky marauder (chopper) de 125 cc. Cand m-am urcat pe honda mea de 600 nu prea o puteam tine in frau... prima saptamana am plecat numai cu 2-a de pe loc. Pana acum in apropae 3 ani, n-am luat nicio cazatura. Adevarul e ca sa sari la 1.3 sau 1.4 din prima e cam riscant

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Iun 16, 2010 4:31 pm

ce honda?

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Iun 16, 2010 4:32 pm

cbr 600

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”