Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
QUOTE (goangaus)QUOTE (Hiama)Am fost la dealer pentru a lansa comanda pentru un DiD Invite, dar mi-au spus ca, la ce culori doresc eu, sunt numai "rezervarea a-2 a" si ca nu-mi primesc nici un fel de avans. Eu m-am gandit ca normal ar fi sa platesc un avans de 10% pentru o masina si sa mi se spuna clar ca la data de ... am masina. Voi ce stiti ? Cum este cu rezervarea, cum este cu avansul ? :?:
M-am decis pentru Lancer dupa ce am testat, eu si sotia, Avensis-ul de 1.8 benzina. Sunt cam "batran", am vreo 45 de ani, dar pot spune ca se conduce mai usor Lancerul. Avensis-ul este cam "lenes" dupa spusele sotiei si incercarea mea de a vedea cum se misca masina. :oops:
Lancerul 1.5 Invite are cel mai bun raport de dotari/pret de pe piata. Nu am gasit o masina la 17000 DDP sa fie cu controlul tractiunii, controlul stabilitati si aer conditionat automat ( vezi Ford Focus, Golf, Kia, Opel, etc.) :shock:
Si Car kit bluetooth, 7 airbaguri, mp3 si jenti aliaj in standard.
Numai ca pretul este 17870 cu vopsea metalizata, 17490 fara.
Ai obtinut vreun discount?
Doar pentru accesorii si cu un spijin din partea sefilor dealerului
M-am decis pentru Lancer dupa ce am testat, eu si sotia, Avensis-ul de 1.8 benzina. Sunt cam "batran", am vreo 45 de ani, dar pot spune ca se conduce mai usor Lancerul. Avensis-ul este cam "lenes" dupa spusele sotiei si incercarea mea de a vedea cum se misca masina. :oops:
Lancerul 1.5 Invite are cel mai bun raport de dotari/pret de pe piata. Nu am gasit o masina la 17000 DDP sa fie cu controlul tractiunii, controlul stabilitati si aer conditionat automat ( vezi Ford Focus, Golf, Kia, Opel, etc.) :shock:
Si Car kit bluetooth, 7 airbaguri, mp3 si jenti aliaj in standard.
Numai ca pretul este 17870 cu vopsea metalizata, 17490 fara.
Ai obtinut vreun discount?
Doar pentru accesorii si cu un spijin din partea sefilor dealerului
QUOTE (DeBogdan)Cam asa:
Lancer - sunt 10 generatii, cu ultimul nou aparut;
EVO - 9 generatii pana in prezent, cu urmatorul care apare vor fi 10 generatii, cu ani de aparitie dupa cum urmeaza:
EVO I - 1992;
EVO II - 1993;
EVO III - 1995;
EVO IV - 1996;
EVO V - 1997;
EVO VI - 1999;
EVO VII - 2001;
EVO VIII - 2003;
EVO IX - 2006;
EVO X - 2008.
Evident fiecare generatie este o dezvoltare a generatiei precedente. De la EVO VI apare AYC, la EVO VIII apare SAYC, iar la EVO X apare SAWC.
bogdan trebuie sa te contrazic
ultima versiune de lancer este lancer 9, versiunea evo dupa aceasta platforma va fi evo 10
din 2000(cand a aparut lancer 8 ) pana in 2007 nu a mai aparut nici o versiune de lancer
sursa: lancer magazine iarna 2007/2008
Lancer - sunt 10 generatii, cu ultimul nou aparut;
EVO - 9 generatii pana in prezent, cu urmatorul care apare vor fi 10 generatii, cu ani de aparitie dupa cum urmeaza:
EVO I - 1992;
EVO II - 1993;
EVO III - 1995;
EVO IV - 1996;
EVO V - 1997;
EVO VI - 1999;
EVO VII - 2001;
EVO VIII - 2003;
EVO IX - 2006;
EVO X - 2008.
Evident fiecare generatie este o dezvoltare a generatiei precedente. De la EVO VI apare AYC, la EVO VIII apare SAYC, iar la EVO X apare SAWC.
bogdan trebuie sa te contrazic
ultima versiune de lancer este lancer 9, versiunea evo dupa aceasta platforma va fi evo 10
din 2000(cand a aparut lancer 8 ) pana in 2007 nu a mai aparut nici o versiune de lancer
sursa: lancer magazine iarna 2007/2008
- zeus_anoxia
- EVO I
noah nu stiu ce sa zic, dar "lancer magazine" e revista de la dealer
pe wikipedia scrie ca e a 9-a generatie, desi a 8-a nu prea inteleg care e
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer
pe wikipedia scrie ca e a 9-a generatie, desi a 8-a nu prea inteleg care e
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer
buna va urmaresc de ceva vreme cu mare drag ,vreau o masina care sa nu fie ca toate celelate din oras adica vw, saptamana asta venind de la servic pe jos seara am vazut un lancer nou , super spatele atata ma apucat sa vad desi doama respectva mergea incet , poate pe acest forum este cineva care are noul lancer, eu stau in alba iulia.
ma intereseaza cat este un lancer nou in varianta de echipare 1.5 M/T 109 CP Inform A02 € 13016 dupa ce se platesc toate taxele , si cat este la aceasta masina casco full .
va multumesc
ma intereseaza cat este un lancer nou in varianta de echipare 1.5 M/T 109 CP Inform A02 € 13016 dupa ce se platesc toate taxele , si cat este la aceasta masina casco full .
va multumesc
Am gasit pe youtube un filmulet cu acceleratia 0-100 la in Lancer 1.5.
Pentru cei interesati sa auda motorul:
http://www.youtube.com/watch?v=4RJH17KU ... re=related
Interesant e ca timpul obtinut este undeva in jur de 10 secunde(fata de 11.6 in carte)! O sa fac si eu testul asta.
Pentru cei interesati sa auda motorul:
http://www.youtube.com/watch?v=4RJH17KU ... re=related
Interesant e ca timpul obtinut este undeva in jur de 10 secunde(fata de 11.6 in carte)! O sa fac si eu testul asta.
- paul.todea
- EVO I
QUOTE (paul.todea)judecand dupa cronometrul filmuletului mie mi se pare ca ar fi in jur de 11.Oricum e irelevant.Dar cred ca totusi e un pic mai bine decat 11.6, judecand dupa faptul ca e o masina destul de usoara
Eu vad ca pleaca de pe loc in secunda 3 a filmuletului si ajunge la 100 in secunda 13. Bineinteles ca nu poate fi considerata o masuratoare, dar o sa incerc si eu. Trebuie doar sa gasesc o metoda de masurat.
Eu vad ca pleaca de pe loc in secunda 3 a filmuletului si ajunge la 100 in secunda 13. Bineinteles ca nu poate fi considerata o masuratoare, dar o sa incerc si eu. Trebuie doar sa gasesc o metoda de masurat.