Evo 9=21.000?,merita?
- fastcarjunkie
- EVO I
Mda, pentru 71k arata prea bine farurile si vopseaua, deci e clar ca au fost schimbate diverse si a fost revopsita. Nu e absolut nici o problema in a face asa ceva, trebuie verificata doar structural sa fie acolo.
"Fierul" e foarte bun si robust deci daca motorul e in toate mintile ar trebui sa te poti bucura de ea multa vreme de-acum incolo.
Intr-adevar, vorba lui Magnex, n-ai cum sa n-o calci pe coada din cand in cand ca pana la urma asa-i place, nu neaparat sa scoti untul dar nici s-o lasi sa leneveasca si sa faca burta si treburi din astea.
"Fierul" e foarte bun si robust deci daca motorul e in toate mintile ar trebui sa te poti bucura de ea multa vreme de-acum incolo.
Intr-adevar, vorba lui Magnex, n-ai cum sa n-o calci pe coada din cand in cand ca pana la urma asa-i place, nu neaparat sa scoti untul dar nici s-o lasi sa leneveasca si sa faca burta si treburi din astea.
QUOTE (COObra @ Jun 7 2010, 07:49 PM) ....
in poza a 8-a se vad suruburile de la balama cu vopseaua sarita de pe ele - au fost desfacute
....
Asa era si rabla mea cand am luat-o. Cica de noua. O fi fost manarita?
Oricum, e buna observatia, dar nu m-as baza in totalitate pe ea. Mai ales ca mie imi pare doar in capul surubului sa fie sarita vopseaua.
in poza a 8-a se vad suruburile de la balama cu vopseaua sarita de pe ele - au fost desfacute
....
Asa era si rabla mea cand am luat-o. Cica de noua. O fi fost manarita?
Oricum, e buna observatia, dar nu m-as baza in totalitate pe ea. Mai ales ca mie imi pare doar in capul surubului sa fie sarita vopseaua.
Cu vopseaua sarita si ce tine de estetic e cam clar zic eu. Nu se poate/ e imposibil sa nu fi fost revopsite anutite repere( capota , praguri , usi...) Dubiile mele sunt sctict la sorturile spate si la aparatorile acelea de sub praguri. Cine stie despre ce vb ( numai pe masinile de curse am vazut(EX Vali Porcisteanu)) poate sa ne zica si noua.
oricum masina arata frumos si poate cine stie merge brici si nu are nici o problema!
Bafta cu ea. Aporpos zi-ne si noua ce ai mai facut , ai luat-o, nu??
oricum masina arata frumos si poate cine stie merge brici si nu are nici o problema!
Bafta cu ea. Aporpos zi-ne si noua ce ai mai facut , ai luat-o, nu??
- metal_militia
- EVO I