2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Hai sa-ti zic si eu s-o stapanesti sanatos si sa te plimbe cat mai mult fara probleme.A,si nu in ultimul rand s-o platesti sanatos !
Cu jantele pe 18 nu pierzi nimic daca nu le ai (bine,in afara de aspect).La drumurile noastre si la cat costa o guma de dimensiunea ''celebra'' 215/45R18......mai bine lipsa.
Cu jantele pe 18 nu pierzi nimic daca nu le ai (bine,in afara de aspect).La drumurile noastre si la cat costa o guma de dimensiunea ''celebra'' 215/45R18......mai bine lipsa.
Eu mi-am pus de la Stecon, e o firma care are sediul pe Cosbuc, imediat dupa cimitirul Eternitatea. Au fost destul de seriosi, mi-au demontat fetele de usi, dar nu am avut greierasi dupa aceea. Am avut la un moment dat o problema cu una din folii dar se pare ca a fost din vina mea (nu am foit geamul respectiv sus-jos in primele zile cum ar fi trebuit, plus ca eu le-am pus prin noiembrie cand era frig si s-a dezlipit la un colt) dar a fost schimbata pe garantie fara probleme. Un pret nu pot sa-ti spun pt ca a fost cadou de la un client.
La sugestia colegului forumist, mai pe ziua, si spalata...
Momentan avem 200 de km impreuna si a inceput sa imi arate de ce am ales-o pe ea si nu orice alta masina. Cei 109 caluti isi fac treaba fara probleme, nu simt momentan ca as fi avut nevoie de mai mult. Consumul in oras undeva in jur de 8%, mers normal, ma abtin momentan ca sunt in rodaj, deci aproape de ceea ce zice producatorul. Sunt multumit cu aceasta valoare. Deocamdata nu am calcat-o decat de vreo 2 ori pe la 4000 rpm si am simtit ca-i place dar o menajez...
Momentan avem 200 de km impreuna si a inceput sa imi arate de ce am ales-o pe ea si nu orice alta masina. Cei 109 caluti isi fac treaba fara probleme, nu simt momentan ca as fi avut nevoie de mai mult. Consumul in oras undeva in jur de 8%, mers normal, ma abtin momentan ca sunt in rodaj, deci aproape de ceea ce zice producatorul. Sunt multumit cu aceasta valoare. Deocamdata nu am calcat-o decat de vreo 2 ori pe la 4000 rpm si am simtit ca-i place dar o menajez...
- Fişiere ataşate
-
- DSC02615.JPG (2.21 MiB) Vizualizat de 2563 ori
-
- DSC02617.JPG (2.21 MiB) Vizualizat de 2461 ori
Pe aripile din spate jos langa prag intre portiera spate si roata ai cumva lipite niste folii trasnparente? Acestea au rol de a proteja vopseaua di nacea zona sa nu se ciobeasca, pt ca rotile di nfara arunca pietricele care lovesc caroseria i nacel loc datorita faptului ca e putin bombat carenajul rotii spate si di ncate stiu unele lanceruri au acele folii nsutiu daca si astea 2010 au.