Concurs "coperta Mitsu.ro"
- laudia1975
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
Well ... ca vad ca sunt atat de multe nemultumiri, m am consultat cu Andrei, si am ajuns la concluzia ca orice concurs trebuie sa aibe si un regulament.
Regula 1 : Fotografia uploadata pentru concurs trebuie sa fie proprie si cu masina personala.
Regula 2 : Nu exista alte reguli
Asadar, votul se incheie pe 15.06 ora 12:00.
Succesuri participantilor :
Allexino
Ursu
Bughy
andrei_dorneanu2003
Donkey
Adictoma
Adrian_lancer
Metal_militia
Biku
Awbdan
Doza
Marius_EVO
Tavi
Cristibna
Siminica
Dennis_TL
Klez
Zimbet
Jeff
Numai_silviu
A mai ramas poza lui Fastcarjunkie, care va intra pe data de 01.07 la vot.
Regula 1 : Fotografia uploadata pentru concurs trebuie sa fie proprie si cu masina personala.
Regula 2 : Nu exista alte reguli
Asadar, votul se incheie pe 15.06 ora 12:00.
Succesuri participantilor :
Allexino
Ursu
Bughy
andrei_dorneanu2003
Donkey
Adictoma
Adrian_lancer
Metal_militia
Biku
Awbdan
Doza
Marius_EVO
Tavi
Cristibna
Siminica
Dennis_TL
Klez
Zimbet
Jeff
Numai_silviu
A mai ramas poza lui Fastcarjunkie, care va intra pe data de 01.07 la vot.
In sfarsit, avem si noi un poll dupa aproximativ 3luni de incercari...
cu greu m-am hotarat asupra unei poze reprezentative, intrucat sunt mai multe care ar
merita sa isi ocupe locul pe coperta forumului... insa dupa lungi negocieri (cu mine insumi)
am ales-o p'asta.. peisajul si masina sunt super!
totusi, nu pot sa nu-mi exprim nemultumirea fata de prima regula. colegul laudia si-a dat silinta
si a realizata cateva prelucrari foarte bune, care merita sa fie postate pe coperta.
in consecinta, nu sunt adeptul primei reguli.. ar merge un pic imbunatatita.
ar merita luate in considerare si propunerile altor colegi... sunt reprezentative pt forum!
In fond, userii fac forumul, nu invers
cu greu m-am hotarat asupra unei poze reprezentative, intrucat sunt mai multe care ar
merita sa isi ocupe locul pe coperta forumului... insa dupa lungi negocieri (cu mine insumi)
am ales-o p'asta.. peisajul si masina sunt super!
totusi, nu pot sa nu-mi exprim nemultumirea fata de prima regula. colegul laudia si-a dat silinta
si a realizata cateva prelucrari foarte bune, care merita sa fie postate pe coperta.
in consecinta, nu sunt adeptul primei reguli.. ar merge un pic imbunatatita.
ar merita luate in considerare si propunerile altor colegi... sunt reprezentative pt forum!
In fond, userii fac forumul, nu invers
- laudia1975
- EVO I
TANAKA multumesc pentru suport insa eu sustin regula 1!!!!
Nu toti userii au posibilitatea de a prelucra fotografiile mai ales daca exista conditii privind incadrarea imaginii in pagina!
Toate pozele/prelucrarile puse de mine sunt doar propuneri cu intentia de a starni interesul pentru aceasta modificare de coperta!
Pentru prima incercare sustin poza lui Zambet
VOTATI VA ROG!
Nu toti userii au posibilitatea de a prelucra fotografiile mai ales daca exista conditii privind incadrarea imaginii in pagina!
Toate pozele/prelucrarile puse de mine sunt doar propuneri cu intentia de a starni interesul pentru aceasta modificare de coperta!
Pentru prima incercare sustin poza lui Zambet
VOTATI VA ROG!