Concurs "coperta Mitsu.ro"
- laudia1975
- EVO I
Explicatie poza : dupa ce urcai pe o punte- balansoar , de pe care puteai foarte usor sa aluneci cu rotile si sa ramai pe burta ( latimea era cam cat 2 roti - se poate vedea in poza ) cadeai intr-o groapa cu apa si tot noroiul ala care se poate vedea . Poza e facuta de la nivelul solului , deci groapa era cam maricica si trebuia abordata energic pentru a putea iesi de acolo . Fotografii erau cu obiective ca cele existente pe marginea terenului de fotbal . Super distractie si adrenalina , chestii care imi lipsesc ( cele organizate de dealer )
- laudia1975
- EVO I
salutare tuturor,in primul rand super initiativa,felicitari...
fiind in perioada de votare,din cate am vazut,sunt poze foarte frumoase,dar ca vot as acorda unul pentru pajero din mocirla postat de cristibna parca,cel care la facut laudia1975 in colaj...dar nu sunt de ignorat nici pozele lui klez
@laudia1975 referitor la ideea ta de chat,cred ca ar trebui sa continui cu ea,ar fi ceva frumos,si cu siguranta s-ar cunoaste posesorii de mitse intre ei,si se vor stii mai multe evenimente actualizate,patanii,glume...cu siguranta ar fi ceva placut,propune in continuare asta,si deschide eventual un topic,sa se voteze daca sa se faca asa ceva,sau nu...eu sunt pentru...
si deabia astept sa vad coperta noua,e mai ok sa fie masina unui forumist decat de pe net
fiind in perioada de votare,din cate am vazut,sunt poze foarte frumoase,dar ca vot as acorda unul pentru pajero din mocirla postat de cristibna parca,cel care la facut laudia1975 in colaj...dar nu sunt de ignorat nici pozele lui klez
@laudia1975 referitor la ideea ta de chat,cred ca ar trebui sa continui cu ea,ar fi ceva frumos,si cu siguranta s-ar cunoaste posesorii de mitse intre ei,si se vor stii mai multe evenimente actualizate,patanii,glume...cu siguranta ar fi ceva placut,propune in continuare asta,si deschide eventual un topic,sa se voteze daca sa se faca asa ceva,sau nu...eu sunt pentru...
si deabia astept sa vad coperta noua,e mai ok sa fie masina unui forumist decat de pe net
- laudia1975
- EVO I
- laudia1975
- EVO I