Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
- zeus_anoxia
- EVO I
Hai sa pun si eu intrebarea care ma framanta : ce diferente exista intre design-ul scaunelor (ma refer mai ales la sprijinul lateral) la cele patru variante de echipare ? Nu ma intereseaza faptul ca Instyle le are tapitate cu piele...
Din ce am vazut la Inform-ul lui tazmania, alea nu-s nici pe departe scaune demne de o masina cu veleitati sportive. Pe Invite / Intense / Instyle sunt mai bine profilate, sau sunt tot la fel ?
Din ce am vazut la Inform-ul lui tazmania, alea nu-s nici pe departe scaune demne de o masina cu veleitati sportive. Pe Invite / Intense / Instyle sunt mai bine profilate, sau sunt tot la fel ?
Azi am fost la M-car sa cumpar niste brelocuri pentru un prieten. Cu ocazia asta m-am uitat si la lancer-ul care il aveau inauntru. Arata frumos. Cu parere de rau trebuie sa le spun posesorilor de Lancer 2008, adica nou, portbagajul are maner de inchis, dar eu nu am reusit deloc sa-l inchid. Manerul e in acelasi mod ca la Colt, adica pe interior, numai ca e pe partea dreapta, pe cand la Colt e in stanga.
QUOTE (zeus_anoxia)Deci poti baga lejer un dvd cu MP3-uri??
Asta da Oricum din cate stiu se poate dezactiva faza cu filmele desi e pusa acolo cu cap. Am mai condus masini cu dvd si cateodata imi lua ochii cate o faza, dar eu unu as vrea sa am dezactivata optiunea pentru ca totusi acum sunt constient de ce fac si nu ma uit la el in timpul mersului, ci mai degraba in aglomeratie sa nu ma plictisesc. Sa vedem daca se poate rezolva.
Asta da Oricum din cate stiu se poate dezactiva faza cu filmele desi e pusa acolo cu cap. Am mai condus masini cu dvd si cateodata imi lua ochii cate o faza, dar eu unu as vrea sa am dezactivata optiunea pentru ca totusi acum sunt constient de ce fac si nu ma uit la el in timpul mersului, ci mai degraba in aglomeratie sa nu ma plictisesc. Sa vedem daca se poate rezolva.
QUOTE (Cip_)Martie-Aprilie tot de la cineva de la Mcar . Is curios de preturi ca tare ma bate gandu la 1.8:P. Daca preturile sunt ok si ma gireaza banca ma alatur si eu voua:D
Pentru a avea o imagine a pretului poti vizita site-ul Mitsu de la Bulgari unde au preturile si pentru 1.8 si de 1.5 si poti face o comparatie
Pentru a avea o imagine a pretului poti vizita site-ul Mitsu de la Bulgari unde au preturile si pentru 1.8 si de 1.5 si poti face o comparatie
Am fost la dealer pentru a lansa comanda pentru un DiD Invite, dar mi-au spus ca, la ce culori doresc eu, sunt numai "rezervarea a-2 a" si ca nu-mi primesc nici un fel de avans. Eu m-am gandit ca normal ar fi sa platesc un avans de 10% pentru o masina si sa mi se spuna clar ca la data de ... am masina. Voi ce stiti ? Cum este cu rezervarea, cum este cu avansul ? :?:
M-am decis pentru Lancer dupa ce am testat, eu si sotia, Avensis-ul de 1.8 benzina. Sunt cam "batran", am vreo 45 de ani, dar pot spune ca se conduce mai usor Lancerul. Avensis-ul este cam "lenes" dupa spusele sotiei si incercarea mea de a vedea cum se misca masina. :oops:
Lancerul 1.5 Invite are cel mai bun raport de dotari/pret de pe piata. Nu am gasit o masina la 17000 DDP sa fie cu controlul tractiunii, controlul stabilitati si aer conditionat automat ( vezi Ford Focus, Golf, Kia, Opel, etc.) :shock:
M-am decis pentru Lancer dupa ce am testat, eu si sotia, Avensis-ul de 1.8 benzina. Sunt cam "batran", am vreo 45 de ani, dar pot spune ca se conduce mai usor Lancerul. Avensis-ul este cam "lenes" dupa spusele sotiei si incercarea mea de a vedea cum se misca masina. :oops:
Lancerul 1.5 Invite are cel mai bun raport de dotari/pret de pe piata. Nu am gasit o masina la 17000 DDP sa fie cu controlul tractiunii, controlul stabilitati si aer conditionat automat ( vezi Ford Focus, Golf, Kia, Opel, etc.) :shock:
QUOTE (Hiama)Am fost la dealer pentru a lansa comanda pentru un DiD Invite, dar mi-au spus ca, la ce culori doresc eu, sunt numai "rezervarea a-2 a" si ca nu-mi primesc nici un fel de avans. Eu m-am gandit ca normal ar fi sa platesc un avans de 10% pentru o masina si sa mi se spuna clar ca la data de ... am masina. Voi ce stiti ? Cum este cu rezervarea, cum este cu avansul ? :?:
Si Car kit bluetooth, 7 airbaguri, mp3 si jenti aliaj in standard.
Numai ca pretul este 17870 cu vopsea metalizata, 17490 fara.
Ai obtinut vreun discount?
Si Car kit bluetooth, 7 airbaguri, mp3 si jenti aliaj in standard.
Numai ca pretul este 17870 cu vopsea metalizata, 17490 fara.
Ai obtinut vreun discount?
- zeus_anoxia
- EVO I