Concurs "coperta Mitsu.ro"
- laudia1975
- EVO I
- laudia1975
- EVO I
Nu stiu ce zice Andrei, dar asa cum a impus regula, niciodata nu e tarziu:
"....cei care au poze mai deosebite cu masina personala si doresc sa apara pe prima pagina, sunt invitati sa posteze pozele. Se accepta o poza per user lunar. Pozele vor fi uploadate in perioada 01-15, iar votul se va desfasura in perioada 15-30"
Acum suntem in 19 dar eu cred ca poti posta cu anticipatie pentru urmatoarea luna!
Sper sa nu-ti dau indicatii eronate!
HAI VASLUIUL!
"....cei care au poze mai deosebite cu masina personala si doresc sa apara pe prima pagina, sunt invitati sa posteze pozele. Se accepta o poza per user lunar. Pozele vor fi uploadate in perioada 01-15, iar votul se va desfasura in perioada 15-30"
Acum suntem in 19 dar eu cred ca poti posta cu anticipatie pentru urmatoarea luna!
Sper sa nu-ti dau indicatii eronate!
HAI VASLUIUL!
- laudia1975
- EVO I
Mai Klez...mai OMULE !
Numai pentru ca ai reinviat interesul moderatorilor ba chiar s-a desemnat unul nou sa se preocupe e suficient sa fii premiat!!!
Si la urma urmei e doar o luna! Luna viitoare va fi altul si altul!
De la o luna la alta putem inbunatati sistemul !
Deja au trecut 3 luni de la start up si nimic! Adica daca in 3 luni in loc sa schimbam poze am schimbat moderatoru'... inseamna ca ar trebui sa dam alt nume concursului!
PUNE DRAKU' POZA AIA! ca fac cu nervii
Numai pentru ca ai reinviat interesul moderatorilor ba chiar s-a desemnat unul nou sa se preocupe e suficient sa fii premiat!!!
Si la urma urmei e doar o luna! Luna viitoare va fi altul si altul!
De la o luna la alta putem inbunatati sistemul !
Deja au trecut 3 luni de la start up si nimic! Adica daca in 3 luni in loc sa schimbam poze am schimbat moderatoru'... inseamna ca ar trebui sa dam alt nume concursului!
PUNE DRAKU' POZA AIA! ca fac cu nervii
Eu cu un prieten la primul MAD ( Mitsubishi Adventure Day )
http://img695.imageshack.us/img695/1388/img8319o.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/1388/img8319o.jpg