garantie caroserie lancer
m-am trezit azi cu vopseaua sarita de pe capota. eu cred ca nu este de la vreo piatra pentru ca nu am remarcat zilele trecute sa fi sarit vre'una, plus ca am avut pe alte masini si stiu diferenta; ma gandesc sa ma duc cu masina la garantie. acum vine intrebarea: garantia caroseriei acopera astfel de situatii?
- decebal12345
- EVO I
Poate se face din respect pentru client, sau fortat de opc .
Cei care au fost deja afectati de problema vopselei ma gandesc ca pot face o reclamatie la importator .
De unul singur esti plimbat cu zaharelul sigur . Dar daca sunt mai multi care depun plangeri , probabil ca vor atrage atentia.
Daca nu, postati in continuare problemele aici pe forum si ramaneti la stadiul acesta . Asta nu va opri vopseaua de a mai sari in viitor de pe masina .
Cei care au fost deja afectati de problema vopselei ma gandesc ca pot face o reclamatie la importator .
De unul singur esti plimbat cu zaharelul sigur . Dar daca sunt mai multi care depun plangeri , probabil ca vor atrage atentia.
Daca nu, postati in continuare problemele aici pe forum si ramaneti la stadiul acesta . Asta nu va opri vopseaua de a mai sari in viitor de pe masina .
- adrian lancer
- EVO I