Starea Drumurilor
Intre Sibiu si Brasov , in afara ca e super bun , mai esti si semnalat corespunzator . Parca nu ai fii in Romania ...
Cam multe limitari pentru un asa drum , dar merita toata lauda .
Il stiu de acum 2 ani aproape , si e in aceiasi stare .
De neglijat o bucata in apropiere de sibiu , care e prin padure si e in renovare .
Cam multe limitari pentru un asa drum , dar merita toata lauda .
Il stiu de acum 2 ani aproape , si e in aceiasi stare .
De neglijat o bucata in apropiere de sibiu , care e prin padure si e in renovare .
Ma dar cum sa te duci Sighisoara - Brasov - Sibiu - Sebes (aprox 300km) cand ai drum Shigisoara - Sibiu - Sebes de 138 km, iar drumul Shigisoara - Sibiu e foarte bun. Poti sa mentii o viteza de 120 lejer.
@Bughy, sper sa nu ma acuzi si aici ca te iau peste picior, dar nu crezi ca ar fi mai bine sa mearga pe ruta Sebes - Timisoara - Craiova - Pitesti - Bucuresti - Brasov - Sighisoara? Si sa nu uitam ca intre Pitesti si Bucuresti e autostrada. Eu zic ca pentru un drum bun mai bine ocolesti cativa km. Hai nu te zgarcii.
@Bughy, sper sa nu ma acuzi si aici ca te iau peste picior, dar nu crezi ca ar fi mai bine sa mearga pe ruta Sebes - Timisoara - Craiova - Pitesti - Bucuresti - Brasov - Sighisoara? Si sa nu uitam ca intre Pitesti si Bucuresti e autostrada. Eu zic ca pentru un drum bun mai bine ocolesti cativa km. Hai nu te zgarcii.
Eu i-am raspuns la intrebarea :
"Stie careva cum e drumul de la Sebes/Alba catre Sighisoara? sunt 2-3 rute, care ar fi mai ok dpdv al starii drumurilor?"
Una din rute este si aceasta sebes - alba - turda- tg mures - sighisoara pe european .
Ramane sa aleaga el cat este de ok sau nu , daca vrea sa se plimbe sau sa faca economie.
Pacat de masina si de eventualele reparatii ulterioare , din cauza drumului , care ar justifica ocolirea .
Dar daca tu stii alta ruta la fel de buna si mai scurta , foarte bine .
El decide pana la urma ce sa faca cu benzina din rezervor .
Lamurit colega ?
"Stie careva cum e drumul de la Sebes/Alba catre Sighisoara? sunt 2-3 rute, care ar fi mai ok dpdv al starii drumurilor?"
Una din rute este si aceasta sebes - alba - turda- tg mures - sighisoara pe european .
Ramane sa aleaga el cat este de ok sau nu , daca vrea sa se plimbe sau sa faca economie.
Pacat de masina si de eventualele reparatii ulterioare , din cauza drumului , care ar justifica ocolirea .
Dar daca tu stii alta ruta la fel de buna si mai scurta , foarte bine .
El decide pana la urma ce sa faca cu benzina din rezervor .
Lamurit colega ?
salutare...am vazut discutia despre drumul sebes sighisoara, tin sa spun ca CIX are dreptate,e cel mai scurt,iar sibiu sighisoara,pe langa faptul ca drum bun,nici nu e prea aglomerat,deci poti merge nestingherit destul,cu viteza ndestul de buna,nu stiu insa cum e pana la sebes,de la sibiu,nu am mai fost demult.....aveti insa mare grija in apropiere de Sighisoara,este o localitate,Dumbraveni se numeste,acolo sta destul de des politia la pomene,si sunt cele mai multe accidente,foarte multe din cauza animalelor lasate nesupravegheate de anumiti "tipi" cu cateva luni in urma a murit un constantean si colegul lui a fost ranit,din cauza unui cal,care i-a iesit direct in fata,am stat in coloana aproape 2 ore,si am ajuns destul de tarziu la accident...e chiar o zona periculoasa si pentru ca e padurea foarte aproape de drum,si ies noaptea caprioarele,un prieten de-al meu aproape sia pierdut viata din cauza unei caprioare,exact in aceeasi zona....deci mare atentie...
pentru cei cu dor de duca,care vor km multi,e recomandat si ruta pe mures,dar e mult de mers,in schimb e drum european,iar mures sighisoara se circula ca pe autostrada
sper sa fie de folos informatiile,in rest pentru orice intrebare despre sighisoara,locuri de dormit,de vizitat,de pierdut vremea,le pot oferii cu placere,pentru ca locuiesc in Sighisoara
numa bine tuturor
pentru cei cu dor de duca,care vor km multi,e recomandat si ruta pe mures,dar e mult de mers,in schimb e drum european,iar mures sighisoara se circula ca pe autostrada
sper sa fie de folos informatiile,in rest pentru orice intrebare despre sighisoara,locuri de dormit,de vizitat,de pierdut vremea,le pot oferii cu placere,pentru ca locuiesc in Sighisoara
numa bine tuturor