Ce Ulei Pt Motor Este Cel Mai Bun
Eu cred ca sunt singurul care a folosit uleiul de la HALLFORDS 5W40 Fully Synthetic...Este un ulei 100% englezesc care m-a costat 37 de lire sterline un bidon de 5 litri. Carisma mea este din 2001, motor de 1.8 GDI, 125CP si are aproximativ 150.000 km si pot spune ca sunt multumit de evolutia motorului cu acest ulei si nici pierderi nu am deloc.
QUOTE (DeBogdan @ Nov 10 2009, 04:51 PM) Ce ziceti de uleiul de la Mitsubishi - e "Made in Germany"
Si in plus de asta si preturile sunt foarte bune.
DeBogdan, poti da niste preturi la uleiurile Mitsubishi?
Ma intereseaza pentru un Lancer Classic cu motor de 1.6L (4G18) ca se apropie a 3-a revizie.
Informatii despre acest ulei (tip, compatibilitate, etc.) pe unde pot gasi?
DeBogdan, poti da niste preturi la uleiurile Mitsubishi?
Ma intereseaza pentru un Lancer Classic cu motor de 1.6L (4G18) ca se apropie a 3-a revizie.
Informatii despre acest ulei (tip, compatibilitate, etc.) pe unde pot gasi?
Salut!. Pun si eu comentariu: Am carisma din 2002, benzina 1,6 si bag ARAL 5W40. Uleiul il schimb cand isi schimba culoarea (pe la 5000 km), masina are 196000 km si nu il consuma. Aveti grija, daca consuma ulei, exista 75% posibilitatea sa fie de la simeringurile de supape, motoarele astea se uzeaza greu (l-am avut desfacut pe al meu si verificat). Nu va complicati cu aditivi, respectati vascozitatea prescrisa de costructor si alegeti ulei de firma (Mobil, Castrol, Aral...( in special cele facute in Germania)) si nu veti avea probleme.
QUOTE (DeBogdan @ Nov 10 2009, 04:51 PM) Ce ziceti de uleiul de la Mitsubishi - e "Made in Germany"
salutare dragilor
a solosit careva ulei de motor mitsubishi? cum e? il recomandati?
n-am vazut/auzit nimic despre el....
eu am pus anul trecut mobil 1 ESP din germania; la noi e "made in EU"....fuck...
maine tre sa schimb uleiul si nu stiu ce sa pun...
HELP!....
salutare dragilor
a solosit careva ulei de motor mitsubishi? cum e? il recomandati?
n-am vazut/auzit nimic despre el....
eu am pus anul trecut mobil 1 ESP din germania; la noi e "made in EU"....fuck...
maine tre sa schimb uleiul si nu stiu ce sa pun...
HELP!....
Orice ulei care respecta vascozitatea si tipul (sintetic, etc...) este bun daca il schimbi la timp si e de firma. Oricum, nu isi punea Mitsubishi brandul pe ulei de floarea soarelui, nu vad stresul pentru un ulei rebranduit chiar de producator. Nu sunt astia nebuni sa isi strica singuri motoarele si automat firma. Daca nu iti surade firma, schimba-l la 10.000 in loc de 15.000 (daca e sintetic) si vei avea un motor sanatos juma de milion de km (pica altele mai devreme decat motorul).
- radu-lancer
- EVO VII