autocolante mitsu.ro
Vedeti care cum faceti sa veniti cu niste stickere in Mai la intalnire sa ma autocolez si eu, sa fac reclama in Africa in Noiembrie. App, stickere simple, fara foaie de transfer nu aveti ? Adica dupa ce le lipesc pe geam, sa pot da foaia de transfer jos, nu sa ramana peste scris ca arata... naspa. Mai ales ca eu am prostul obicei de a da cu masina de copaci si crengi, pai daca ajunge o frunza la sticker, instant il salta. Si il ia si pe celalalt de pe partea opusa dupa el
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
QUOTE (andrei @ Mar 17 2010, 12:25 PM) Mail cu adresa pe andrei[at]mitsu[punct]ro .
Ms. Ti-am trimis mail si mai vorbisem ceva si cu andrei.pex dar n-am mai avut timp sa ma vad cu el. O sa vin diseara la 19.00 la intalnirea de la polivalentasa iau tricoul ralliart. Poate puteti sa aduceti si un sticker sa ma echipez si eu si rezolv si pb asta.
Ms. Ti-am trimis mail si mai vorbisem ceva si cu andrei.pex dar n-am mai avut timp sa ma vad cu el. O sa vin diseara la 19.00 la intalnirea de la polivalentasa iau tricoul ralliart. Poate puteti sa aduceti si un sticker sa ma echipez si eu si rezolv si pb asta.
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (2fast @ Apr 19 2010, 01:57 PM) sal, sunt din sibiu, si as vrea sa achizitionez si eu un sticker reflectorizant fara conturul de lancer ........... se poate, cum platesc, cum il obtin?
Salutari la toata lumea m-am intors si vreau sa va spun ca se pot comanda relectorizantele.I-am mai promis la cativa de pe forum ,daca se aduna macar 8/10 seturi (2 buc/set) pot sa va trimit.Multi dintre voi ati vazut cum arata....
Pe maine va calculez si un pret....
Salutari la toata lumea m-am intors si vreau sa va spun ca se pot comanda relectorizantele.I-am mai promis la cativa de pe forum ,daca se aduna macar 8/10 seturi (2 buc/set) pot sa va trimit.Multi dintre voi ati vazut cum arata....
Pe maine va calculez si un pret....
- ciprian_dobretrifan
- EVO I