Intalniri Spontane In Trafic
- shadow2blade
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
ieri 23 04 2010 intalnire spontana cu un lancer negru cu numere e ungaria,la iesire din albesti inspre brasov,langa sighisoara,mare pacat ca au astfel de oameni noroc de masini asa bune,spun asta pentru ca intalnirea nu a fost tocmai placuta,tipul venea in curba pe contrasens depasind ditai coloana,iar eu sa nu ne facem praf amandoi am tras dreapta pe marginea santului,iar el linistit pe contrasens,far sa se deranjeze ca aproape ma bagat in sant...sper ca posesorii de lancere de pe mitsu sa fie mai responsabili cu masinile lor, pt ca toate smecheriile astea merg pana intr-un moment in care nu se mai poate evita nimic,si e mare pacat sa se piarda atata pentru o clipa de nebunie...se poate conduce sportiv si responsabil,nu numai la risc in curbe...
si alta intalnire,cu o carisma,tot in sighisoara,nu cred ca e pe site,tre sa vad daca nu dau de posesor sa il invit....
multa sanatate si conduceti preventiv
si alta intalnire,cu o carisma,tot in sighisoara,nu cred ca e pe site,tre sa vad daca nu dau de posesor sa il invit....
multa sanatate si conduceti preventiv
- marius_EVO
- EVO I
Oare nevestele voastre vad aceste mesaje ?
Urmatorul pas e sa spunem si cu cine era in masina, cati ani avea, unde sta, si bine-inteles, marimile (90-60-90?)
Glumesc, nu ma luati in serios ! Dar daca si asa am raspuns aici... tin sa ma mai salut inca o data ca iar m-am intersectat cu masina mea azi. Aaa, si tin sa-l salut si pe Nerv1 (proprietar de Pajero 2, prieten drag). Cu aceasta ocazie il rog sa-si mute masina lui (din curtea mea) 1 metru mai in spate ca ma deranjeaza la parcarea cu laterala
Urmatorul pas e sa spunem si cu cine era in masina, cati ani avea, unde sta, si bine-inteles, marimile (90-60-90?)
Glumesc, nu ma luati in serios ! Dar daca si asa am raspuns aici... tin sa ma mai salut inca o data ca iar m-am intersectat cu masina mea azi. Aaa, si tin sa-l salut si pe Nerv1 (proprietar de Pajero 2, prieten drag). Cu aceasta ocazie il rog sa-si mute masina lui (din curtea mea) 1 metru mai in spate ca ma deranjeaza la parcarea cu laterala