2007 Mitsubishi Lancer Clasic 1.6 Winered
- andrei.pex
- EVO I
A trecut si saptamana, am renuntat la Goodyear si mi-am luat Dunlop SP Sport 9000.
Si daca mai e cineva care nu a abandonat inca asteptarea pozelor cu jantele mele montate, ii fac placerea si le postez aici:
[attachment=8407:DSC00030.JPG][attachment=8410:DSC00032.JPG][attachment=8408:DSC
00033.JPG][attachment=8409:DSC00042.JPG]
Din ce am observat si cu ochiul liber si din poze, masina tzipa dupa arcuri sau o alta suspensie completa sa o las mai jos. Treaba asta va fi urmatoarea. Iarasi tot ca impresie, mi se pare ca e putin mai cocotzata acum decat cu jantele normale
De asemenea, portbagajul pare ca se termina cam brusc si singur, vrea un eleron sa-i tina de urat.
Si daca mai e cineva care nu a abandonat inca asteptarea pozelor cu jantele mele montate, ii fac placerea si le postez aici:
[attachment=8407:DSC00030.JPG][attachment=8410:DSC00032.JPG][attachment=8408:DSC
00033.JPG][attachment=8409:DSC00042.JPG]
Din ce am observat si cu ochiul liber si din poze, masina tzipa dupa arcuri sau o alta suspensie completa sa o las mai jos. Treaba asta va fi urmatoarea. Iarasi tot ca impresie, mi se pare ca e putin mai cocotzata acum decat cu jantele normale
De asemenea, portbagajul pare ca se termina cam brusc si singur, vrea un eleron sa-i tina de urat.
- Fişiere ataşate
-
- DSC00032.JPG (2.66 MiB) Vizualizat de 2492 ori
-
- DSC00042.JPG (2.55 MiB) Vizualizat de 2511 ori
-
- DSC00033.JPG (2.54 MiB) Vizualizat de 2529 ori
-
- DSC00030.JPG (2.95 MiB) Vizualizat de 2546 ori
- metal_militia
- EVO I
@metal_militia: nu cred ca o sa pun suport de numar pentru ca spoilerul are deja bara aia iesita in fata si mi-e ca ar arata si mai aiurea cu suport; ma pot razgandi daca vad la cineva live suportul si-mi place
@bucy: Nu cred ca atinge pe spate insa daca va fi cazul, roluiesc aripile.
@driver: ne gasim prin weekend sau in alta seara, poate dam si-o tura sa-mi zici daca e mai infipta pe curbe. Nu stau langa Mercur, acolo mersesem la spalatorie.
Multumesc de aprecieri, sincer live mi se pare ca arata mai ok masina, in poze lancerul asta clasic e cam uratel
@bucy: Nu cred ca atinge pe spate insa daca va fi cazul, roluiesc aripile.
@driver: ne gasim prin weekend sau in alta seara, poate dam si-o tura sa-mi zici daca e mai infipta pe curbe. Nu stau langa Mercur, acolo mersesem la spalatorie.
Multumesc de aprecieri, sincer live mi se pare ca arata mai ok masina, in poze lancerul asta clasic e cam uratel
- laudia1975
- EVO I