geamuri si faruri fumurii
Nu stiu daca am vazut aici dar parca a postat cineva despre niste ``garnituri`` (am un lapsus acum ) care se pun la geam si nu se mai zgarie folia si geamul se sterge cand este lasat si apoi ridicat ( ca la majoritatea masinilor ). Imi pare rau ca nu am fost la subiect dar sper sa intelegeti despre ce vorbesc. Exista pe ebay asa ceva de vanzare pentru Lancer X ?
- shadow2blade
- EVO I
Eu chiar saptamana trecuta am pus pe fata folie legala (tranp. 73%). Motivul a fost ca in ultimul timp m-a tot oprit politia pentru folia inchisa pe care o aveam pe fata.
Politia nu mi-a zis niciodata ca nu ar fi legal, ci mi-a cerut autorizatia. Acum am cu acte in regula. Legea circulatiei inca nu s-a modificat. Acum e asa:
QUOTE ART 91. 1. Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
...
35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator;
Deci puneti pana nu schimba astia legea
Politia nu mi-a zis niciodata ca nu ar fi legal, ci mi-a cerut autorizatia. Acum am cu acte in regula. Legea circulatiei inca nu s-a modificat. Acum e asa:
QUOTE ART 91. 1. Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
...
35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator;
Deci puneti pana nu schimba astia legea