Intalnire periodica Galati
- the master66
- EVO I
- the master66
- EVO I
- the master66
- EVO I
- the master66
- EVO I
- the master66
- EVO I
in service la mitsu ... am sunat imediat la ei, am mers pana la asigurator cu ea asa dar bara spate era infundata si atingea la roata ...am mers numai cu a1a si cand am ajuns acolo se cam incalzise cauciucu ... au venit cei de la service si au luato pe platforma si acum e in curte la ei
si plata normal ca pe rca lu ala ... si o sa coste ceva cred ca e destul de sifonata
si plata normal ca pe rca lu ala ... si o sa coste ceva cred ca e destul de sifonata
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire dar sotia mea e insarcinata in 8 luni si nu prea mai pot sa o las singurica acasa f mult timp.
The master, imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat dar sa stii ca intrafic sunt o gramada de idioti.
Si a mea e lovita in stanga spate pentru ca un idiot a vrut sa treaca de pe banda 2 pe 1 si a zis ca numai e nevoie sa se uite si in oglinda. Pe langa asta masina era si cu nr. de Olanda si nu avea asig. valabila. L-am lasat in pace ca era Pastele si acum o sa mi-o fac pe Casco.
The master, imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat dar sa stii ca intrafic sunt o gramada de idioti.
Si a mea e lovita in stanga spate pentru ca un idiot a vrut sa treaca de pe banda 2 pe 1 si a zis ca numai e nevoie sa se uite si in oglinda. Pe langa asta masina era si cu nr. de Olanda si nu avea asig. valabila. L-am lasat in pace ca era Pastele si acum o sa mi-o fac pe Casco.
- the master66
- EVO I
nasol ... mie nu prea imi convine sa fac nimic pe casco pt ca am reducere mare ca a ramas casco de pe vechea masina si suntem clienti fideli de vreo 10ani ) ... stiu ca sunt multi idioti dar asta e prea de tot adica eram foarte linistit, am vazut ca mai avea putin semaforu si se facea galben..am lasato pe liber in vale pana la semafor si am oprit normal. Mai eram cu cineva in masina vorbeam si la cateva secunde vine idiotu care nu voia sa forteze galbenul la semafor ci trecea in plin rosu si ma proiectat in mijlocul intersectiei ca eram prima masina la semafor. Noroc ca nu mai veneau alte masini care sa fi avut verde ... persoana cu care mai eram cred ca era cu capul intors spre mine si sa lovit cu capul de stalpul de la geam cred, si-a facut un cucui care sper sa ii treaca pentru ca aseara imi spunea ca o durea si putin capul ... si respectivul dupa ce am tipat la el si la prietenul lui ca nu ma mai interesa cine era soferul ) face cica: da tu ce crezi ca eu am franele ca ale tale?? (avand o dacie prapadita si era ud pe jos) imi venea sa il iau la bataie cand l-am auzit , cine naiba il lasa sa circule daca nu ii tin franele?? Simpatica dacie care culmea era tot rosie ) a fost ff sifonata pentru ca o teava din structura aia de rezistenta RISE a iesit prin bara din spate care era zona de tampon si ia spart radiatorul pe care la impins in motor ... deci in partea din fata e cam dauna totala la el inclusiv structura de rezistenta cred ca ii este indoita ca era botu aproape pe jos. De viteza cred ca a avut vreo 40km/h pe putin .. poate si mai mult ca altfel nu ma arunca la 20m iar la mine ca daune au fost : capacul la portbagaj, bara, un stop de pe portbagaj crapat, si la roata de rezerva niste table indoite dar alea cica is prinse cu capse si nu e problema, si bara din structura de rezistenta putin julita in capat. Eu ma intreb de ce dobitocul nu a putut sa treaca pe alta banda pentru ca nu mai era nicio masina in afara de mine si el la semafor..si mai avea 3benzi libere...de ce naiba a ramas pe banda aia daca tot voia sa treaca pe rosu??Cred ca vorbea cu amicul lui si na fost atent ca se face rosu ca are masina in fata...
allexino sfaturi ceva pentru service?? sa ii toc la cap sa faca treaba buna? ) ca am inteles ca nici tu nu ai fost prea multumit de serviciile lor...
allexino sfaturi ceva pentru service?? sa ii toc la cap sa faca treaba buna? ) ca am inteles ca nici tu nu ai fost prea multumit de serviciile lor...