Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Lancer Classic
Scrie răspuns
LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Lun Apr 12, 2010 11:56 am

Mi-au venit bujiile. Azi nu am timp dar maine merg sa le schimb iar referitor la placute daca nu se gandesc sa faca ceva in vre-un fel sa isi repare "greseala", si chiar nu ma intereseaza aspectul "asa le-am primit de la Bucuresti", ma mut definitiv la service-ul care mi-a schimbat distributia. Aia cel putin, la prima vedere, par oameni care cunosc ce-i aia masina in general si diferenta intre piese bune si piese proaste, si nu ma refer la pret.
Te tin la curent cu situatia placutelor .
@adictoma - foarte interesant. Si atunci unde mai poti gasi "de fabrica"? - pentru ca de primele am fost extrem de multumit...
Unde ai gasit discuri? Initial si eu vroiam sa pun placute ferodo (asta gasisem after-market) dar tocmai in ideea ca alea ma tinusera atat de mult nu am vrut sa le schimb cu altele.

mani07
EVO I

Mesaj de mani07 » Lun Apr 12, 2010 1:42 pm

am placute de frana de cand am luat masina si inca sunt bune la 30 000 km..discurile de frana la fel..

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Lun Apr 12, 2010 2:06 pm

Cum dracu tot ovalizati discurile astea? Am 27 mii si n-au nici pe dracu. Nu mai zic ca si placute mai am. Si nu e masina care se plimba pe autostrazi. Poate sunteti prea raceri.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Apr 12, 2010 3:39 pm

Noh, drivere, tu conduci mai "racing" ca mine, cel putin prin oras Si totusi eu iar am probleme la franare desi abia am schimbat discurile. Nu e din cauza noastra, ti-o garantez, e o problema de undeva (nici nu cred ca a identificat cineva exact ca discurile pot spune eu ca nu-s) asa ca tu zi mersi ca nu o ai si mergi linistit in continuare.
Pana la urma se pare ca matza ta nu e chiar cazanete, ai avut tu o problema dar vezi, ai scapat de altele

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Lun Apr 12, 2010 3:43 pm

Stai....ca ma dau bun acuma, dar cine stie ce mai apare in 10k km. Cate discuri oi schimba...

Ehh, una e sa accelerez mai lung si alta sa abuzez de frane. Ai vazut ce frumos si lin franez

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Apr 12, 2010 10:51 pm

Stiti cumva ce lichid trebuie pentru servo si pentru frana? Am umblat azi pe sub capota sa-mi curat filtru de aer si am vazut ca ambele sunt la 2-3mm fata de minim si vreau sa le umplu ca sa stau linistit

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mar Apr 13, 2010 12:56 pm

QUOTE (driverx @ Apr 12 2010, 02:06 PM) Cum dracu tot ovalizati discurile astea? Am 27 mii si n-au nici pe dracu. Nu mai zic ca si placute mai am. Si nu e masina care se plimba pe autostrazi. Poate sunteti prea raceri.
cate masini am condus adunate nu au avut "mici defecte de fabricatie" cate am cu asta. eu sunt mai mult ca sigur ca e ceva de la masina.
aseara troncanea spatele de parca aveam o bila de rulment intr-un borcan in portbagaj iar azi dimineata nu mai zicea nimic. nu stiu ce sa mai cred.
@driverx - se poate si mai rau

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Mar Apr 13, 2010 1:21 pm

QUOTE (adictoma @ Apr 13 2010, 12:56 PM) .....j iar azi dimineata nu mai zicea nimic. nu stiu ce sa mai cred.
@driverx - se poate si mai rau

Unii mitsu loveri ar zice ca e masina cu personalitate

Eu le-as zice ca is prea spalati pe creier

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mar Apr 13, 2010 1:56 pm

mda, azi e suparata, nu vorbeste cu mine. sa vad cand plec de la birou; poate-i trece!

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mar Apr 13, 2010 7:02 pm

Si a mea face la fel, in fiecare zi troncane altceva...macar ma bucur ca nu are un troncanit permenent sa indice vreo problema grava Cum ziceau aia de la Top Gear despre alfa, merge bine 3 zile pe luna, dar cand merge merge de rupe

Treaba cu lichidele s-a rezolvat singura, cand le-am verificat era stata masina peste noapte, acum ca am mers cu ea au revenit la nivel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancer Classic”