Intalniri Organizate

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Lun Mar 29, 2010 9:53 am

si eu zic sa mai lasam o saptamana. adica lunea viitoare gata totul.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mar Mar 30, 2010 12:17 am

Locuri sunt l pensiune. Sunt 48, deci nu-i problema de cautat loc de cazare pentru cei care au intarziat... Ii primim cu noi

Acuma, partea a doua, m-a sunat Flori (da, Flori de la Florentina, Florentina de la Pensiunea Florentina... ) Vineri, sa ma intrebe ce facem, mergem? nu mergem? Chestii din astea ca sa fie ei siguri de ce va fi.
Eu zic, ca sa nu lasam semne de intrebare, sa ii dam avansurile ce s-au strans pana acuma si sa fie toata treaba "by the book". Nu cred ca este cazul sa ne gandim "la prostii", deoarece ii stiu bine pe acei oameni si cand zic un lucru, asa e. In plus, elibereaza factura + chitanta pentru avans, pe care o pot scana/poza si pune pe forum, sa nu zica careva ca m-am dus la "beut"

P.S: Eu i-am raspuns ca mergem, ca ii dam si avans ca sa fie si ei siguri, insa nu i-am spus exact cand. Asta ramane sa stabilim.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Apr 02, 2010 8:54 am

Ati mai primit vreun avans , ceva ?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Apr 02, 2010 11:04 am

dap, biku de la mine

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Apr 07, 2010 3:51 pm

Ca sa vezi , suntem pe 7 aprilie si nu a mai spus nimeni nimic despre intalnire ....
Eu zic sa platim ce avem ca avans , iar cine vrea sa vina dupa , cautam solutii si pentru ei.
Klez , da-mi oricum pe PM contul si iti trimit banii pe care i-am strans . Cand o sa va hotarati ce si cum , dati de veste si la populatie . Ciudat cum pe alte forumuri mari se pot organiza cu 3 luni inainte si fac rezervari , iar noi , o mana de oameni nu reusim , ca nu vrem sa punem punct cand s-a decis , ca nu ne-am strans si ca mai este timp. De ce nu putem face ceva organizat , din timp si fara fim stresati inutil ? Pentru ca daca stam pana in ultima clipa , ca avem timp , vom ajunge sa nu gasim o locatie decenta .
Ca si exemplu , locatie super ok , Domeniul Dracul ( Sighisoara ) - pentru un grup mai mare , cam cum suntem noi pentru aceasta intalnire , trebuie sa dam avansul cu minim 3 luni inainte !!! Pot sa-mi iau deja gandul ca voi ajunge acolo cu o intalnire Mitsu . Poate cateva cupluri / prieteni da , dar nu gasca mare de forum...
Da , sunt un pic frustrat ca la altii se poate , iar la noi nu. La noi nu , pentru ca noi nu vrem . Ma scuzati ca o spun , dar in acest moment dam dovada aia de delasatori , de romani get-beget, nu de oameni fermi care vor sa schimbe ceva in generatia lor , sau macar sa spuna ca au incercat ... Pacat.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Apr 07, 2010 7:05 pm

Hai Cristi nu exagera. Intr-un fel ai dreptate, suntem nitel mai lenesi, probabil datorita confortului oferit de Mitsele noastre, dar facem si noi cum putem si ne miscam acceptabil... De fapt... eu mi-am gasit sa vorbesc? Sunt la prima intalnire, pana acuma n-am putut sa ma alatur ca era ori departe de mine (si nu-i chiar simpatic si placut sa fac 500 km cu caruta mea), ori n-am avut bani, etc.
Dar, trebuie luat in considerare si $$$ din momentul actual, multi ne-am pierdut job-urile, stam ca pe ace si nu ne permitem sa ne gandim la altceva decat la ziua de maine. Oricum, suntem deocamdata undeva pe la 40 de persoane. Am eu un feeling ca pana la intalnire, se vor mai trezi inca 10 oameni pe care ii vom lua cu noi.
Don`t worry, be happy...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Apr 12, 2010 11:25 pm

Astazi am facut plata in contul lui Klez pentru avansul intalnirii noastre , avans strans de mine de la urmatoarele persoane :

1. Cristibna - 1 pers ( acum , ca pana la intalnire pot fi 2 )
2. Siminica - 2 pers
3. Apple - 2 pers
4. Radurin - 2 pers
5. Diablo_666 - 1 pers ( in principiu )
6. Metal_Militia - 2 pers
7. Johnny (dionut77) - 1 pers ( acum , ca pana la intalnire pot fi 2 )
8. schultz_bz - 2 persone
9. Alexutzu -2 pers
10. andrei - 2 persoane

Banuiesc ca persoanele de mai jos au facut plata la Biku din moment ce la Klez nu au intrat bani in cont pentru intalnire

1. marius_EVO - 1 pers
2. Gabitzu - 2 pers
3. Awbdan (2+juniorii 2)
4. Mitsu' - 2 pers
5. koral - 2 pers
6. doza -2 pers
7. voyager -2 persoane
8. Klez - 2 pers
9. Biku - un persoana

In acest moment , putem spune ca Pensiunea Florentina este locul intalnirii de Primavara-Vara a forumului Mitsu.ro .
Din calculele de pana acum , suntem maxim 40 persoane , deci loc ar mai fi pentru eventuali doritori , cativa ( in caz ca vor mai fi )
Topicul deschis pentru plata avans ar trebui inchis si continuat unul cu traseele si orele de plecare , iar daca mai sunt doritori pentru intalnire , pot posta in topicul nou creat sau pe PM la unul din moderatori . Parerea mea.
Astept sa vad si eu un pic de miscare si de la altii , un pic de implicare .
Multumesc si va doresc o seara linistita
Cristi

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Lun Apr 12, 2010 11:31 pm

Pai eu am primit bani de la mine, deci nu-s la biku in cont

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Apr 12, 2010 11:40 pm

In p*** mea, nu ai facut plata la Biku ? scadem 1 bere din lada datorata
Ma rog , cred ce intelege ce am vrut sa scriu mai sus

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mar Apr 13, 2010 1:32 am

De fapt.... de ce nu ? Ba da, am dat banii lui Biu, de fapt... chiar toti banii

Bikule, te-ai scos, esti bun de plata . Radem, glumim, dar eu debia astept sfarsitul lui mai . Faceti CD-uri cu ce va place, eu vin cu sonorizarea

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”