2010 Lancer Sport Sedan 1.8 143 Cp Cool Silver
@pityf Da, scrumiera e inchisa si spatiul ala de depozitare pentru pahare,(dar nu ca la sportsback), dar cred ca depinde si de nivelul de echipare, nu stiu daca e si pe Inform asa. Pe Invite, este, ca am eu 2010, iar pe celelalte 2 nivele de echipare sigur trebuie sa fie daca e acoperita si pe Invite.
@Tanaka Adevarat, nu arata cum e in poza care ai pus-o tu, dar in schimb e altfel scrumiera, are un capacel care culiseaza, am pus si o poza. In stanga scrumierei e bricheta, care la mine e doar de forma, nu e bricheta functionala, dar oricum nu-mi trebuie (am facut o sageata spre scrumiera, capacul ala se ridica sa poti scruma acolo)
@Tanaka Adevarat, nu arata cum e in poza care ai pus-o tu, dar in schimb e altfel scrumiera, are un capacel care culiseaza, am pus si o poza. In stanga scrumierei e bricheta, care la mine e doar de forma, nu e bricheta functionala, dar oricum nu-mi trebuie (am facut o sageata spre scrumiera, capacul ala se ridica sa poti scruma acolo)
- Fişiere ataşate
-
- scrumiera.jpg (21.59 KiB) Vizualizat de 2292 ori