Bujii colt benzina
Mai demult am cautat si eu bujii de la Denso sau NGK.
Pentru colt am urmatoarele detalii:
Bujii NGK Iridium: LFR6A11
Bujii Denso:
DENSO (cred ca alea normale): K20HR-U11
4 Pack (tot normale): D118
IRIDIUM POWER: KH20
IRIDIUM POWER 4 Pack: I44
IRIDIUM TOUGH(race stuff): VKH20
Datele masinii:
MITSUBISHI
COLT
LITER 1.5 (6 - Z3)
TYPE i 16V
kW 80
ENGINE 4A91 (DOHC) (Mpi VVT)
NOTE Mivec
YEAR 06/'04->
Gap 1,0
Pentru colt am urmatoarele detalii:
Bujii NGK Iridium: LFR6A11
Bujii Denso:
DENSO (cred ca alea normale): K20HR-U11
4 Pack (tot normale): D118
IRIDIUM POWER: KH20
IRIDIUM POWER 4 Pack: I44
IRIDIUM TOUGH(race stuff): VKH20
Datele masinii:
MITSUBISHI
COLT
LITER 1.5 (6 - Z3)
TYPE i 16V
kW 80
ENGINE 4A91 (DOHC) (Mpi VVT)
NOTE Mivec
YEAR 06/'04->
Gap 1,0
Meteor auto. Ei aduc. De la ei am cumparat ieri un set pentru o mazda 6 (care avea din fabrica tot iridium power ). Merita investitia.Eu am pe colt 1.1 si sunt SUPER OK. + ca se schimba o data la 90000km.
http://www.meteor.ro/
http://www.meteor.ro/
de curiozitate cat ai dat pe set ?
pt ca am gasit azi un site la care am comandat si ma costa 250 lei setul,apropo poate va va fi de folos:www.srz.ro
pt ca am gasit azi un site la care am comandat si ma costa 250 lei setul,apropo poate va va fi de folos:www.srz.ro
Maine ridic coletul cu cele 3 bujii Denso iridium de la posta. Am cumparat de pe Ebay si vin din SUA. Comanda facuta pe 17 iulie. Pret in lei 152. Eu deja am testat NGK iridium pe alta marca de masina si sunt ok, exact cum a specificat si and3yu.
Sper si la colt sa fiu multumit. Maine le si montez, de cand am dat comanda de bujii m-am dotat cu chei potrivite.
In cazul in care merge totul bine la montaj, voi scrie aici, iar pt doritori pot pune la dispozitie aceste chei, voi doar ar trebui sa va deplasati in Voluntari.
Sper si la colt sa fiu multumit. Maine le si montez, de cand am dat comanda de bujii m-am dotat cu chei potrivite.
In cazul in care merge totul bine la montaj, voi scrie aici, iar pt doritori pot pune la dispozitie aceste chei, voi doar ar trebui sa va deplasati in Voluntari.
Asa cum am promis revin cu impresii la cald. Montajul l-am facut in 15 min, totul ok, chiar nu ai cum sa strici ceva pe acolo.
In legatura cu functionarea motorului, nu pot sa spun multe, am dat o tura scurta pe stradute dar nu suficient cat sa spun ca am sesizat ceva notabil. Dupa o perioada in care voi urmari consumul si alte detalii voi reveni cu impresii. Pana atunci va stau la dispozitie cu cheia pt bujii.
In legatura cu functionarea motorului, nu pot sa spun multe, am dat o tura scurta pe stradute dar nu suficient cat sa spun ca am sesizat ceva notabil. Dupa o perioada in care voi urmari consumul si alte detalii voi reveni cu impresii. Pana atunci va stau la dispozitie cu cheia pt bujii.