2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Apr 01, 2010 9:14 am

Deci se pare ca intradevar este o mica diferenta a nuantei din moment ce zici avei o zgarietura pe usa de la sofer si acum nu o mai ai inseamna ca au vosit si usa. Cam naspa sa ai masina baltata. Oricum din cate vad pe strazi(multe masini baltate) se pare ca nimerirea culorii dupa revopsire este o loterie cu sanse minime de castig.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Apr 01, 2010 9:15 am

Eu am vopsit KIA. A iesit impecabil. S-a lucrat foarte bine. Despre service-urile mitsu am auzit pareri impartite cand vine vorba de vopsitorie.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Apr 01, 2010 10:04 am

QUOTE (Flipper @ Apr 1 2010, 09:14 AM) ... Cam naspa sa ai masina baltata. ...

Eu zic ca mai e mult pana sa zici ca umblu cu masina baltata. Plus ca daca merg repede nici nu se vede .
Masina are deja 2 ani si nu mai are exact nuanta originala. Ei cand vopsesc masina, prepara vopseaua dupa un soft care isi ia culoarea de pe masina. Astfel de softuri au toate service-urile de tinichigerie care se respecta. E clar ca unele nuante sunt mai pretentioase si nu prea are cum sa o scoata identica. Deci stai linistit ca nu e chiar asa naspa

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Apr 01, 2010 10:45 am

Dar nu mi se pare diferita culoarea, chiar deloc.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Apr 01, 2010 10:53 am

Diferenta nu e mare, iar chestia cu softurile care iau culoare de pe masina e poveste de adormit copiii. Ei iau codul vopselei in baga pe calculator si acesta le zice cum sa amestece vopselurile ca sa iasa nuanta dupa cod. Daca au scapat juma de ml in plus dintro nuanta adio culoare. Prepararea se face manual dupa reteta daca de calculator deci sansele de a iesi prost sunt mari. Asta inseamna sa faci vopseaua pe calculator nu va mai luati dupa alti care zic tot felul de prosti de modul cum se face vopseaua pe calculator. Va zic din experienta ca am vazut eu la o reprezentatan dacia cum mia preparat mie vopseaua pt loganul meu si la fel se prepara si la renault de exemplu ca am fost cu un priente care are un megane si la fel iau facuto si foarte probabil la fel se prepara si la mitshubisi. Deci trebuie verificata cu mare atentie culoarea la ridicarea masini si daca nu e identica ii pui sa o vopseasca de 7 ori pana iese. Eu asa am facut la logan iam pus sa vopseasca capota de la portbagaj de 3 ori pana a iesit desi ei ma imbarligau ca e imposibil ca bla bla bla. Tot secretul e sa fi tare si sa nu cedezi la imbarligaturile lor de 2 lei, si daca refuza ceri sa vina directorul de service sa vezi atunci cum isi schimba atitudinea cu 180 grade. La ce scoruri practica astia din reprezentate ar trebui sa o sufle cu aur.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Joi Apr 01, 2010 11:09 am

dar poate cei de la service-ul mitsu au nimerit-o din prima. nu ca aia de la dacia/renault ... deci nu cred ca e nevoie de vopsit de mai multe ori.
daca cix s-a uitat si nu a observat (in realitate nici o diferenta) putin probabil ca din poze sa vedeti voi diferenta de culoare ...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Apr 01, 2010 11:11 am

Ce bine-i sa ai masina alba .. simplu

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Apr 01, 2010 11:52 am

Flipper eu cred ca exagerezi si starnesti flame total aiurea.
Personal am vazut masina lui Cix si n-are absolut nicio diferenta de culoare.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Apr 01, 2010 12:10 pm

Discutia in acest topic va continua cu Jurnal de Bord Cix. NU discutii despre cum si in ce fel se vopseste.
Prima abatere si se va sanctiona conform Regulamentului .
Daca Cix este multumit de cum a iesit masina si el o vede live , nu vad de ce sunteti asa revoltati voi ca nu i-a iesit bine . Punct.
Back on topic

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Apr 01, 2010 1:21 pm

Eu nu sunt revoltat doar mi-am zis parerea. Gata ma opresc aici sa revenim la jurnalul de bord.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”