Lancer Sportback 1.5 Vs Hyundai I30 1.4
QUOTE Merg maine la drive test si cu i30 1.6 diesel...
QUOTE Am fost la drive test.... daca se poate numi asa... tot pe mitsu cred k raman
QUOTE Am fost azi la drive test cu un Vw Jetta 1.6 105 CP diesel...
Teste peste teste (asta-i un lucru foarte bun - trebuie sa-ti formezi idee despre ce cumperi)
insa cu Mitsu nu ai facut pana acum?? sa vezi pa' urma cum e...
...si observ ca titlul topicului se poate schimba in vs. Jetta
QUOTE Am fost la drive test.... daca se poate numi asa... tot pe mitsu cred k raman
QUOTE Am fost azi la drive test cu un Vw Jetta 1.6 105 CP diesel...
Teste peste teste (asta-i un lucru foarte bun - trebuie sa-ti formezi idee despre ce cumperi)
insa cu Mitsu nu ai facut pana acum?? sa vezi pa' urma cum e...
...si observ ca titlul topicului se poate schimba in vs. Jetta
Da... Am facut test cu Mitsu... A fost primul cu care am facut test... Placut impresionat, se conduce usor, destul de puturoasa, dar am ajuns la 100km/h fara sa trag prea mult de ea.... Nu mi`e rusine cu ea... Am scris in topicul de 1.5 vs 1.8... Am uitat sa mai scriu si aici ). Nu se schimba in mitsu vs jetta, pentru ca ma cam intind la bani pt jetta si nu am... Am zis doar k am fost la test.... Scuze de offtopic...
- diablo_666
- EVO I
@diablo - tine si de ce asteptari are fiecare de la masina. daca vrei o masina comoda si nu esti adeptul sportivitatii, da e rigida, eu care mi-am schimbat arcurile la colt, mi se pare moale si lancerul pe 18 si coltul. ralliartul incepe sa fie pe gustul meu (lancerul). dar asta vreau si nu ma plang.
stii cum sunt unii....vor 34354953 de cai putere, dupa care intreaba: da cat consuma? aaaaaaa mai mult de 5%. naspa.
stii cum sunt unii....vor 34354953 de cai putere, dupa care intreaba: da cat consuma? aaaaaaa mai mult de 5%. naspa.
- Bogdan3006
- EVO I
Navigand pe forum am dat si eu de topicul asta. La inceput am crezut ca e o gluma dar m-am convins repede ca e chiar adevarat ceea ce vad: comparatie lancer - hyundai i30 !?!? Doamne fratilor de cand am ajuns sa comparam o japoneza cu o coreeana?? Si mai ales Lancer-ul cu i30??? Cunosc 2 posesori de Hyundai si vreau sa spun ca si Loganul e mai fiabil decat masinile astea. In plus, anul trecut cand am fost cu masina la revizie, asteptand sa termine am zis sa fac si eu de curiozitate un drive-test cu modelul nou de accent. Dealerul Mitsu din Craiova este si dealer Hyundai in acelasi timp. M-am urcat in masina impreuna cu un om de la ei care m-a avertizat inca de la inceput ca o sa ne distram pe cinste. Concluzia: varza. Tinuta de drum jalnica, stabilitate mai proasta decat la Cielo (am avut 2 cielo in trecut), motor mediocru, calitatea materialelor foaste proasta insa cel mai mult m-a socat cursa de la schimbatorul de viteze care era cam ca la daciile 1300. E drept, este vorba de accent insa din cate am inteles nici i30- ul nu e prea stralucit. Sper sa nu se supere pe mine posesorii de Hyundai, este doar o parere personala + impresiile pe care le-am aflat de la alti posesori de Hyundai.