2007 Mitsubishi Colt 1.5 109CP Lunar Silver
In principiu in acelasi mod ca cei de pe fata , cu mentiunea ca trebuie sa nu uiti sa detasezi cablul de frana inainte de asta. Si daca-i dai jos sa nu uiti sa aerisesti instalatia de frana dupa monaj, ca sa nu ai vreo surpriza neplacuta.
La montaj gresezi sububurile de fixare (glisiere), pui etrieul la loc, reglezi frana de mana si cam asta este tot.
A, era sa uit, mai intai trebuie sa dai roata jos. :roll:
Mai in gluma mai in serios cam asta este tot ce ai de facut. Din cate am vazut eu esti destul de priceput la mecanica...asa ca stii ce trebuie facut.
Pentru siguranta, dupa ce termini de vopsit, reglat, etc, treci pe la service pentru un test de frana si eventual aerisire si eventual reglaj sistem de franare.
La montaj gresezi sububurile de fixare (glisiere), pui etrieul la loc, reglezi frana de mana si cam asta este tot.
A, era sa uit, mai intai trebuie sa dai roata jos. :roll:
Mai in gluma mai in serios cam asta este tot ce ai de facut. Din cate am vazut eu esti destul de priceput la mecanica...asa ca stii ce trebuie facut.
Pentru siguranta, dupa ce termini de vopsit, reglat, etc, treci pe la service pentru un test de frana si eventual aerisire si eventual reglaj sistem de franare.
- Andrei Suzuki
- EVO I
- Andrei Suzuki
- EVO I