2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
- Corliceanu
- EVO I
In pozele pe care le-ai postat se vede diferenta de nuanta in sensul ca aripa fata si portiera de la sofer par sa aiba o tenta mai movie fata de portiera si aripa spate. Dar daca tu zici ca nu ai vopsit portiera de la sofer inseamna ca e doar o iluzie optica care a aparut in poza probabil datorita soarelui sau unghiului din care e pozat dar curios e ca se vede i ntoate pozele aceasta diferenta. Oricum nu conteaza ce se vede in poze important e ca in realitate sa nu se vada. Sa te bucuri de masina si sa nu mai ai parte de accidente!
Ma, voi ma puneti pe ganduri
Nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit daca si usa e vopsita sau nu. Adevarul e ca doar o data am spalat masina de cand am luat-o si nu mi-am dat seama. Stiu ca usa avea o zgarietura de la accdent, dar eu am crezut ca au reparat-o ei finut asa. Oricum nu o consider o problema; la cum era de lovita masina nu ma asteptam sa iasa asa bine.
In poza asta se vede diferenta cel mai tare:
Nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit daca si usa e vopsita sau nu. Adevarul e ca doar o data am spalat masina de cand am luat-o si nu mi-am dat seama. Stiu ca usa avea o zgarietura de la accdent, dar eu am crezut ca au reparat-o ei finut asa. Oricum nu o consider o problema; la cum era de lovita masina nu ma asteptam sa iasa asa bine.
In poza asta se vede diferenta cel mai tare:
- shadow2blade
- EVO I