Concurs "coperta Mitsu.ro"
- laudia1975
- EVO I
- laudia1975
- EVO I
QUOTE (adictoma @ Mar 19 2010, 08:14 PM) o alta optiune: cineva sa faca o poza siglei mitsubishi cu o rezolutie foarte mare(masina curata) iar apoi, in photoshop, in interiorul fiecarui romb cate un model mitsubishi
Am incercat sa merg pe propunerea ta insa rezolutia pozei va trebui sa se apropie de un patrat . Nu prea poate fi inscrisa in formatul paginii de coperta decat daca se modifica complet aranjametul primei pagini. Iata insa ce a iesit tinand cont totusi de indicatia ta. Ce zici ?
Am incercat sa merg pe propunerea ta insa rezolutia pozei va trebui sa se apropie de un patrat . Nu prea poate fi inscrisa in formatul paginii de coperta decat daca se modifica complet aranjametul primei pagini. Iata insa ce a iesit tinand cont totusi de indicatia ta. Ce zici ?
- Fişiere ataşate
-
- sigla_cu_3_modele.jpg (440.83 KiB) Vizualizat de 1639 ori
- fastcarjunkie
- EVO I
- fastcarjunkie
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
Trebuia sa le pastrezi pentru luna viitoare ca sa ne surprinzi. Superbe pozele!!! Daca participi luna viitoare ai votul meu!
PS: nu era mai bine sa se voteze printr-un poll? asa e cam harababura, posturi cu voturi amestecate cu varatiuni ale unei poze, postate de mai multi membrii, eu zic ca e cam neclar pentru cineva care vrea sa voteze
PS: nu era mai bine sa se voteze printr-un poll? asa e cam harababura, posturi cu voturi amestecate cu varatiuni ale unei poze, postate de mai multi membrii, eu zic ca e cam neclar pentru cineva care vrea sa voteze
- laudia1975
- EVO I
- adrian lancer
- EVO I