Importator Exclusiv Ebc Brakes 25% Discount Si Peste 1000 De Repere In Stoc
QUOTE (Dennis_TL @ Mar 17 2010, 09:27 PM) COLT Z30 , 1.5 109CP, fabr.2008 4x114,3 DISCURI FATA -SPATE TURBOGROOVE + EBC GREENSTUFF FATA-SPATE , PRET, DISPONIBILITATE TE ROG.
Buna,
Pentru masina ta iti pot oferi:
Placute standard Blackstuff : 23 Eur/set fata si 22 Eur/set spate
Placute upgrade Greenstuff : 55 Eur/set fata si 47 eur/set spate
Discuri standard UPR: 80 Eur/set fata si 52 Eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove sau USR: 137 Eur/set fata si 101 Eur/set spate
Daca se da comanda pana vineri la ora 14.00, produsele vor veni vinera viitoare.
O zi buna!
Buna,
Placute standard Blackstuff : 23 Eur/set fata si 22 Eur/set spate
Placute upgrade Greenstuff : 55 Eur/set fata si 47 eur/set spate
Discuri standard UPR: 80 Eur/set fata si 52 Eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove sau USR: 137 Eur/set fata si 101 Eur/set spate
Daca se da comanda pana vineri la ora 14.00, produsele vor veni vinera viitoare.
O zi buna!
QUOTE (Apple @ Mar 18 2010, 09:44 AM) As vrea si eu pentru Lancer 1.8 pret pentru placute fata, pret placute spate, pret discuri fata/spate. Separat pe fiecare.
Multumesc.
Buna,
Placute standard Blackstuff : 20 Eur/set fata si 41 Eur/set spate
Placute upgrade Greenstuff : 60 Eur/set fata si 55 eur/set spate
Pentru discuri trebuie sa sun in Anglia si revin cu oferta.
O zi buna!
Multumesc.
Buna,
Pentru discuri trebuie sa sun in Anglia si revin cu oferta.
O zi buna!
am vrb cu Raluca si urmeaza sa iau placute blackstuff. acestea sunt identice cu cele de fabrica ca specificatii. Am ales solutia blackstuff pentru ca am deja 2 seturi de placute trecute pe discurile actuale si n-are rost sa pun altceva pana cand nu schimb si discurile.
Discuri pentru noul Lancer exista si sunt cele de care le gasiti in catalogul online la ebc ca fiind pentru variantele de State cu motoare de 2.0. Din discutia cu Raluca codul respectiv se pare ca este pus si pe Dodge Caliber. Deci exista alternativa de la EBC pentru discuri si fata si spate.
zimbet: deci, sigur merg si la tine si discuri si placute
Discuri pentru noul Lancer exista si sunt cele de care le gasiti in catalogul online la ebc ca fiind pentru variantele de State cu motoare de 2.0. Din discutia cu Raluca codul respectiv se pare ca este pus si pe Dodge Caliber. Deci exista alternativa de la EBC pentru discuri si fata si spate.
QUOTE (zimbet @ Mar 18 2010, 02:09 PM) astea pentru Lancer X 1.8 merg si pentru Lancer X 2.0 benzina? ... eu cred ca da!
poti sa ne explici care este diferenta intre Blackstuff si Greenstuff + si fata de cele originale sau alte modele...
ms...
Buna,
Blackstuff:
? Compozitie: Contin metale feroase ca de altfel toate placutele aflate pe piata.
? Specificatii: Se comporta la fel ca orice placuta din gama premium(ATE, Textar, Ferodo FQT), pret imbatabil deoarece sunt importate direct din UK si nu mai trec pe la 2-3 intermediari.
Blackstuff este recomandat pt vehicule de max 200CP si un stil de conducere normal. Pt un condus sportiv se recomanda una din gamele superioare(Green, Red sau Yellow).
Greenstuff
? Compozitie: Kevlar + Cupru, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 60۠0?C, elimina cu pana la 50% mai putin praf fata de placutele OEM.
? Uzura: Datorita lipsei metalelor feroase(inlocuite cu Cupru) au o durata de utilizare cu pana la 40% mai mare si uzura discurilor scade cu pana la 33%. In cazul folosirii impreuna cu discuri EBC(care deasemenea contin Cupru) durata de utilizare poate creste cu pana la 80% iar uzura discurilor poate scadea cu pana la 50%.
Greenstuff este recomandat pt vehicule de max 200CP si un stil de condus sportiv moderat. Pt un stil de condus sportiv impins spre extrem, se recomanda Yellowstuff.
Redstuff
? Compozitie: Kevlar + particule ceramice, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 70۠0?C, elimina cu pana la 90% mai putin praf fata de placutele stock.
? Uzura: Durata de utilizare este aceeasi cu a placutelor OEM.
Sunt destinate vehiculelor de peste 200CP si unui stil de conducere sportiv moderat. Pt un stil de conducere foarte agresiv se recomanda Yellowstuff.
Yellowstuff
? Compozitie: Fibra de Aramid, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Interval de temperatura intre -40 si 900?C. Elimina la fel de mult praf ca placutele OEM. Este cea mai versatila placuta sport care se poate folosi atat in regim de circuit cat si pe strada. Yellowstuff rezista oricarui abuz, multi utilizatori relatand ca, dupa franari repetate de la viteze mari pana cand discurile se inrosesc, distanta de franare ramane constanta.
? Uzura: Durata de utilizare depinde in totalitate de stilul de condus. In comparatie cu produse similare (Ex. DS2500), Yellowstuff nu uzeaza prematur discurile si nu scartaie.
Placutele de Lancer 1.8 nu merg pe Lancer de 2.0.
O zi buna!
poti sa ne explici care este diferenta intre Blackstuff si Greenstuff + si fata de cele originale sau alte modele...
ms...
Buna,
Blackstuff:
? Compozitie: Contin metale feroase ca de altfel toate placutele aflate pe piata.
? Specificatii: Se comporta la fel ca orice placuta din gama premium(ATE, Textar, Ferodo FQT), pret imbatabil deoarece sunt importate direct din UK si nu mai trec pe la 2-3 intermediari.
Blackstuff este recomandat pt vehicule de max 200CP si un stil de conducere normal. Pt un condus sportiv se recomanda una din gamele superioare(Green, Red sau Yellow).
Greenstuff
? Compozitie: Kevlar + Cupru, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 60۠0?C, elimina cu pana la 50% mai putin praf fata de placutele OEM.
? Uzura: Datorita lipsei metalelor feroase(inlocuite cu Cupru) au o durata de utilizare cu pana la 40% mai mare si uzura discurilor scade cu pana la 33%. In cazul folosirii impreuna cu discuri EBC(care deasemenea contin Cupru) durata de utilizare poate creste cu pana la 80% iar uzura discurilor poate scadea cu pana la 50%.
Greenstuff este recomandat pt vehicule de max 200CP si un stil de condus sportiv moderat. Pt un stil de condus sportiv impins spre extrem, se recomanda Yellowstuff.
Redstuff
? Compozitie: Kevlar + particule ceramice, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 70۠0?C, elimina cu pana la 90% mai putin praf fata de placutele stock.
? Uzura: Durata de utilizare este aceeasi cu a placutelor OEM.
Sunt destinate vehiculelor de peste 200CP si unui stil de conducere sportiv moderat. Pt un stil de conducere foarte agresiv se recomanda Yellowstuff.
Yellowstuff
? Compozitie: Fibra de Aramid, NU CONTIN METALE FEROASE.
? Proprietati: Interval de temperatura intre -40 si 900?C. Elimina la fel de mult praf ca placutele OEM. Este cea mai versatila placuta sport care se poate folosi atat in regim de circuit cat si pe strada. Yellowstuff rezista oricarui abuz, multi utilizatori relatand ca, dupa franari repetate de la viteze mari pana cand discurile se inrosesc, distanta de franare ramane constanta.
? Uzura: Durata de utilizare depinde in totalitate de stilul de condus. In comparatie cu produse similare (Ex. DS2500), Yellowstuff nu uzeaza prematur discurile si nu scartaie.
Placutele de Lancer 1.8 nu merg pe Lancer de 2.0.
O zi buna!
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (adrian lancer @ Mar 18 2010, 05:43 PM) Placute fata Greenstuff pentru Lancer X 1,5 109 c.p , un pret si disponibilate te rog!
Buna,
Placutele sunt pe stoc.
o zi buna!
Buna,
Placutele sunt pe stoc.
o zi buna!
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (Apple @ Mar 18 2010, 03:11 PM) am vrb cu Raluca si urmeaza sa iau placute blackstuff. acestea sunt identice cu cele de fabrica ca specificatii. Am ales solutia blackstuff pentru ca am deja 2 seturi de placute trecute pe discurile actuale si n-are rost sa pun altceva pana cand nu schimb si discurile.
Buna,
Am facut foarte multe verificari si am elucidat misterul cu discurile de Lancer 1.8 model 2008.Am luat seria de sasiu al unui coleg de-al vostru de pe forum cu motor de 1.8 din 2008, am luat codurile discurilor originale din programul Mitsubishi si avem urmatoarele dimensiuni:
Discuri ventilate fata (5x114.3) diametru:276mm, inaltime: 46mm, grosime max/min: 26/24mm
Discuri pline spate (5x114.3) diametru: 262 mm, inaltime: 60 mm, grosime max/min: 10/9 mm
Aceste discuri s-au pus doar pe trei modele de masini si motorizari din toata lumea si anume: Mitsubishi Lancer 2.0 (2003-2007), Mitsubishi Lancer 1.8 (2008- ), Mitsubishi Lancer 1.5 (2008- )
Preturile pentru aceste discuri sunt:
Discuri standard UPR: 115 Eur/set fata si 81 eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove sau USR: 151 eur/set fata, pe spate sunt doar standard
Codurile discurilor standard UPR sunt: D1534 pe fata si D1576 pe spate
Codul discurilor upgrade TurboGroove sau USR pe fata sunt: GD1534 sau USR1534
O seara buna!
Buna,
Am facut foarte multe verificari si am elucidat misterul cu discurile de Lancer 1.8 model 2008.Am luat seria de sasiu al unui coleg de-al vostru de pe forum cu motor de 1.8 din 2008, am luat codurile discurilor originale din programul Mitsubishi si avem urmatoarele dimensiuni:
Discuri ventilate fata (5x114.3) diametru:276mm, inaltime: 46mm, grosime max/min: 26/24mm
Discuri pline spate (5x114.3) diametru: 262 mm, inaltime: 60 mm, grosime max/min: 10/9 mm
Aceste discuri s-au pus doar pe trei modele de masini si motorizari din toata lumea si anume: Mitsubishi Lancer 2.0 (2003-2007), Mitsubishi Lancer 1.8 (2008- ), Mitsubishi Lancer 1.5 (2008- )
Preturile pentru aceste discuri sunt:
Discuri standard UPR: 115 Eur/set fata si 81 eur/set spate
Discuri upgrade TurboGroove sau USR: 151 eur/set fata, pe spate sunt doar standard
Codurile discurilor standard UPR sunt: D1534 pe fata si D1576 pe spate
Codul discurilor upgrade TurboGroove sau USR pe fata sunt: GD1534 sau USR1534
O seara buna!