Concurs "coperta Mitsu.ro"
Nu cred ca se pune problema asa
Poza e a lui Zimbet , si mie imi place , iar creatia pusa de mine , e facuta de mine , in timpul serviciului .
Cat despre poza pusa de mine... va las pe voi sa decideti . Sunt si alte poze puse care sunt super ok , fara modificari . Trebuie doar sa ne uitam un pic pe la Jurnal de bord ( Andrei admin are cateva poze super , Moro , si altii - astia mi-au venit acum in minte )
Poza e a lui Zimbet , si mie imi place , iar creatia pusa de mine , e facuta de mine , in timpul serviciului .
Cat despre poza pusa de mine... va las pe voi sa decideti . Sunt si alte poze puse care sunt super ok , fara modificari . Trebuie doar sa ne uitam un pic pe la Jurnal de bord ( Andrei admin are cateva poze super , Moro , si altii - astia mi-au venit acum in minte )
ideea de inceput a fost excelenta... parerea mea e ca s a stricat totul cand s a permis participarea pozelor modificate... pana la urma ce premiem aici ?? cat de bun e cineva in photoshop ??? sau o poza bine facuta ??? pacat...mare pacat....intradevar poza lui BNA e super deoarece eu am urcat dealul acela cu piciorul si stiu ce ar trebui sa faca o masina ca sa poata ajunge acolo... pana la urma ar fi bine sa mai faceti un topic in care sa premiati si photoshop ul, acolo puteti sa va aratati maiestria cat doriti si nici nu trebuie sa aveti masina aceea in curte puteti sa luati o poza de pe net... mult succes !!
- fastcarjunkie
- EVO I
@awbdan important e produsul finit cu sau fara prelucrare pentru ca, in fond, prelucrarea nu e un atribut al erei digitale. Daca in fotografia clasica puteai lucra cu tipul de film, hartia sau cocktailul de substante chimice folosite la developare iar acum lucrezi cu mausul e strict un aspect de ordin tehnic, transparent pentru privitor.
A, de-acord, putem vorbi de imagini pe bune si colaje/trucaje/etc. insa asta e cu totul alta discutie.
A, de-acord, putem vorbi de imagini pe bune si colaje/trucaje/etc. insa asta e cu totul alta discutie.
- metal_militia
- EVO I