XENOANE pe Colt :)

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
alexio
EVO I

Mesaj de alexio » Joi Ian 28, 2010 11:21 am

- Daca montezi pe faza scurta este suficient, vei vedea ca nu mai ai nevoie de faza lunga, nu mai este diferenta mare intre cele 2 faze
- Reglajul il faci in functie de cat de departe vrei sa lumineze, dar sa nu deranjeze pe ceilalti. In oras poti sa le dai mai jos, la drum lung mai sus, asta in functie si de cate persoane sunt in masina, bagaje etc... De exemplu la drum lung cu 2 persoane in masina eu le tin pe 1, daca mai am si in spate pasageri le dau la 2. Nu am primit flash-uri pana acum
- La RAR nu am fost dar avand in vedere ca atunci cand faci ITP-ul esti atent si tu cu baiatu' nu o sa iti zica nimic
- Manopera este cam 100 RON in functie de unde cumperi kitul poate fi chiar inclusa in pret. Eu iti recomand sa cauti filmulete despre montaj pe youtube, montajul este foarte simplu, tot ce iti trebuie este o freza pentru gaurit capacul de protectie.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Ian 28, 2010 11:27 am

Am vazut baieti care si-au montat lupe pe Colt. Asa ceva arata grozav.

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Joi Ian 28, 2010 12:59 pm

Si eu mi-am pus xenoane pe buburuza...se observa o superioara diferenta...dar tot tanjesc dupa sistemul de lupe...se gaseste pe undeva...se poate un home made?

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Ian 28, 2010 1:04 pm

Home made VCN, iar din cate stiu eu, esti mester mare, asa ca poti fauri un sistem

yuli EBX
EVO I

Mesaj de yuli EBX » Sâm Ian 30, 2010 1:32 pm

un site cu o idee despre pretul la un kit xenon cu lupe http://www.xenonlight.ro/xenon.html
si o alta idee de xenon cu lupa desi nu cred k se potriveste la colt deoarece e pentru ambele faze http://www.whitexenon.ro/Proiectoare_bi ... 02892.html

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Sâm Ian 30, 2010 5:36 pm

Uf...as incerca ceva ceva...dar tre sa gasesc mai intai lupele pe la dezmembrari..desi astia nu prea sunt de acord sa mi le vanda doar pe bucati...ci cu tot farul... ! Doar sa mai incerc niste lupe de renault...poate poate...da e mult de munca si momentan nu ma pot lepada de masina! Daca as avea vreo idee as pune-o in practica foarte usor...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Feb 01, 2010 9:56 am

Lupe sunt pe ebay, universale.

pitea
EVO I

Mesaj de pitea » Dum Feb 14, 2010 9:53 am

salutare...am si eu o intrebare? : a montat cineva xenon pe proiectoare la colt?...vreau sa-mi montez numai ca nu prea gasesc H11 cat au proiectoarele..daca stie cineva cum se face l-as ruga sa-mi transmita si mie..multumesc.

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Lun Feb 15, 2010 11:47 pm

Salut, am si eu pe colt-ul meu xenoane pe faza scurta, este suficient iar H11 ptr proiectoare sau ptr orice alt ceva sunt interzise. Am vrut sa imi pun pe L200 si nu exista decat omologat H9 cel putin asa stiu eu

Samyaza
EVO I

Mesaj de Samyaza » Dum Mar 07, 2010 7:15 pm

Hmm, interesanta discutie si la cat au scazut preturile pentru Xenon ma tenteaza sa-mi pun si eu!
M-a cam incurcat chestia cu soclurile de plastic/metal. Ne poate spune cineva ce kit-uri (brand/model) au socluri metalice? Nu de alta, dar nu prea am chef sa ma pun pe pilit.
Mie imi trebuie H7 si pe faza lunga si pe faza scurta dar cred ca o sa ma rezum la faza scurta din considerente economice.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”