2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite
- marius_EVO
- EVO I
la opacitate ma refer....am vazut ieri masina lui shocs si mi-a placut(el are 35% opacitate pe toata masina)...nu imi place sa fie 95% opacitate pe spate si 35% pe fata....as vrea ceva uniform cat de cat....cred ca ar da mai bine
eu zic ca 45% cu 35% ar fi ok...pe spate un pic mai inchisa...dar avand in vedere ca mai astept un pic sa fac rost de bani sunt deschis la pareri si sfaturi
eu zic ca 45% cu 35% ar fi ok...pe spate un pic mai inchisa...dar avand in vedere ca mai astept un pic sa fac rost de bani sunt deschis la pareri si sfaturi
Pe Lancer aveam opacitate 50% pe fata si 80% pe spate si pe Taz aveam 95% pe spate si 60% pe fata . Si in continuare , cand o sa-mi iau masina o sa-mi pun tot 95% ( prietenii stiu de ce ) .
Ce aveam pe Lancer mi se pareau cam transparente
Gandeste-te ca un geam colorat ( sunt cele cu tenta ) au opacitate 27% ... Restul e can-can
Ce aveam pe Lancer mi se pareau cam transparente
Gandeste-te ca un geam colorat ( sunt cele cu tenta ) au opacitate 27% ... Restul e can-can
Marius, eu am 35% transparenta adica 65% inchidere. O folie legala pt fata are 70% transparenta adica 30% inchidere, cum zicea si Cristi ca unele geamuri vin din fabrica cu 27% inchidere. Probabil tu vrei 35% fata si 25% spate transparenta. Ai grija cum ceri cand le pui. Recomand expert detailing, mie mi-au facut reducere de 2 mil la 3m colorstable, garantie 10 ani.
- marius_EVO
- EVO I
@apple un prieten cu o skoda si-a luat amenda de la nenea politistu' pt ca avea folie pe geamurile fata, si avea opacitatea 30% cum spui tu ... i-a aratat ca are omologare rar si i s-a spus ca aia conteaza doar la rar sa poata trece itp-ul, eu nu tin cont de omologare. deci nu stiu ce sa mai cred ...
QUOTE (biku @ Mar 3 2010, 10:03 PM) eu azi am cautat sa mi pun folie, si m am oprit in momentul in care mi a zis un baiat de la un atelier ca nu se mai da autorizatie pe fata la nici o transparenta. la mine nu se merita sa mi pun numai pe gemuletele din spate
acum privind masina ta, si eu tot asa zic ... FOLIE. e sfanta cum ar veni. daca prinzi un functionar al statului in exercitiul functiunii si te pune sa dai "folia" jos ce faci ?
acum privind masina ta, si eu tot asa zic ... FOLIE. e sfanta cum ar veni. daca prinzi un functionar al statului in exercitiul functiunii si te pune sa dai "folia" jos ce faci ?
mi-am pus folie fata/ spate (legal) cu certificat de garantie pe baza certificarii de catre RAR - OCP ( asa scrie) astfel:
zona acoperita - luneta si geam lateral spate, trans. luminii 18%
zona acoperita - geam lateral fata, trans. luminii 73 %
daca politistul ma ia cu 'e pt rar nu altceva', nu voi semna procesul verbal pt ca nu are logica. adica, la rar imi pot pune roti de masina iar dupa ce scap imi pot pune d-alea de bicicleta pt ca nu mai tine de ei?! deciziile rar nu sunt in conformitate cu cele ale politiei?! cine dracu isi pune folie pt rar dar o scoate dup-aia?! in schimb, daca vii cu geam colorat din fabricatie, cica e legal.
zona acoperita - luneta si geam lateral spate, trans. luminii 18%
zona acoperita - geam lateral fata, trans. luminii 73 %
daca politistul ma ia cu 'e pt rar nu altceva', nu voi semna procesul verbal pt ca nu are logica. adica, la rar imi pot pune roti de masina iar dupa ce scap imi pot pune d-alea de bicicleta pt ca nu mai tine de ei?! deciziile rar nu sunt in conformitate cu cele ale politiei?! cine dracu isi pune folie pt rar dar o scoate dup-aia?! in schimb, daca vii cu geam colorat din fabricatie, cica e legal.