Probleme Turbina - Lancer Did
Sa fie si la cea veche si la cea noua problema asta ? Nu prea cred si tind sa-i dau dreptate lui Alex in privinta problemei ..pierdere de presiune pe traseu..
QUOTE (alexutzu @ Jan 22 2010, 12:24 AM) Momentan masina este in service de luni dupa-amiaza si nu i-au dat inca de cap....pana acum am crezut ca masina mea este un caz izolat, dar incep sa imi fac griji,mai ales ca la mine turbina DEJA ESTE SCHIMBATA, dar simptomele au reaparut cu un alt cod de eroare de data asta....
QUOTE (alexutzu @ Jan 22 2010, 12:24 AM) Momentan masina este in service de luni dupa-amiaza si nu i-au dat inca de cap....pana acum am crezut ca masina mea este un caz izolat, dar incep sa imi fac griji,mai ales ca la mine turbina DEJA ESTE SCHIMBATA, dar simptomele au reaparut cu un alt cod de eroare de data asta....
QUOTE (ovi @ Jan 22 2010, 10:55 AM) Masina are 33.000 km. Mai nou cand am pus lichid de parbriz am observat ca si antigelul e f scazut - sub minim. Unde s-a dus .... nu stiu. Sincer nici nu prea m-am uitat la antigel pt ca ma gandeam ca e masina noua si n-ar trebui sa patesc asa ceva. Prin toamna stiu ca era plin. Motorul nu s-a incalzit peste jumatate. M-am gandit ca poate e asa de mai mult timp si ca poate ar fi asta cauza - dar motorul nu era incins cand am tot patit treaba aia cu turbina.
Si mie imi scazuse antigelul sub low si m-am dusl a reprezentanta sa mi-l completeze si sa-i intreb cum de a scazut asa mult, in toamna find aproape de full. Cica se mai evapora. Ciudat, eu stiam ca nu se prea consuma antigelul.
Si mie imi scazuse antigelul sub low si m-am dusl a reprezentanta sa mi-l completeze si sa-i intreb cum de a scazut asa mult, in toamna find aproape de full. Cica se mai evapora. Ciudat, eu stiam ca nu se prea consuma antigelul.
- marius_EVO
- EVO I