2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite
- marius_EVO
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
si am terminat o parte din nebunie ...am montat o alarma cu pager, senzori de parcare( asta pentru folia care va urma) , eleronul, pragurile, generatorul vortex si coltii fata
intr-un final am luat si suportul de numar de la mcar si am pus si numarul pe stanga
am facut si un 'debadge; la masina - am scos scrisul cromat de pe portbagaj....sa nu mai fie nimic cromat
maine voi mai face si partea de jos mata si chederele alea cromate..le voi face tot negru mat....sa nu fie nimic stralucitor pe masina....only black
poze:
LE: scuzati JEGUL de pe masina....trebuie sa o spal neaparat...apropo..a venit toba..e imensa ...am vrut azi sa o montez dar nu aveau cand si ma voi duce luni sa o montez ...acum sta in portbagaj
intr-un final am luat si suportul de numar de la mcar si am pus si numarul pe stanga
am facut si un 'debadge; la masina - am scos scrisul cromat de pe portbagaj....sa nu mai fie nimic cromat
maine voi mai face si partea de jos mata si chederele alea cromate..le voi face tot negru mat....sa nu fie nimic stralucitor pe masina....only black
poze:
LE: scuzati JEGUL de pe masina....trebuie sa o spal neaparat...apropo..a venit toba..e imensa ...am vrut azi sa o montez dar nu aveau cand si ma voi duce luni sa o montez ...acum sta in portbagaj
- marius_EVO
- EVO I
la praguri am pus o gramada suruburi sub ele...in fiecare gaura plus in lateral cate unul si sus silicon...aceeasi combinatie
VG-ul e lipit bine...o gramada silicon de parbriz s-a pus..o gramada sa stea acolo
da...acum sunt 2 pe trestiana
luni mai fac mat jos in fata, chederele le fac si mate...acum ca nu mai am scrisurile pe spate va fi toata neagra
tot luni pun si nebunia aia de toba
VG-ul e lipit bine...o gramada silicon de parbriz s-a pus..o gramada sa stea acolo
da...acum sunt 2 pe trestiana
luni mai fac mat jos in fata, chederele le fac si mate...acum ca nu mai am scrisurile pe spate va fi toata neagra
tot luni pun si nebunia aia de toba
- marius_EVO
- EVO I
in viitorul apropiat vrea usa ii pun folie pe geamuri...sa fie mai misterioasa si m-am gandit eu la un parasolar personalizat mitsu.ro
m-am jucat in photoshop - sunt incepator - si a iesit ceva
va rog sa imi spuneti daca vi se pare ok...sau sa imi dati sugestii..am pus o poza cu el si o poza cu mar da pe o masina( cu a mea nu aveam poze cu parbrizul sai ca sa il pot pune....asa ca am pus cu alt lancer)
astept pareri..sugestii ca sa stiu ce sa ii mai fac sa fie ok pe masina
m-am jucat in photoshop - sunt incepator - si a iesit ceva
va rog sa imi spuneti daca vi se pare ok...sau sa imi dati sugestii..am pus o poza cu el si o poza cu mar da pe o masina( cu a mea nu aveam poze cu parbrizul sai ca sa il pot pune....asa ca am pus cu alt lancer)
astept pareri..sugestii ca sa stiu ce sa ii mai fac sa fie ok pe masina