2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mar Feb 23, 2010 7:15 pm

Din poze pare sa fi iesit bine, nu stiu daca ti-am mai zis dar culoarea e absolut bestiala si destul de rara la lancer. Din pacate si eu am casco tot la omniasig. Se misca cam greu, dar daca dai 2-3 telefoane si faci putina presiune treburile se rezolva mai repede. De', doar suntem romani, nu? Merge ceva bine in "comuna" Romania?

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Mar Feb 23, 2010 11:08 pm

Sa-ti traiasca nenea CIX, arata bine, zici ca ai un mic RALLIART.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Feb 24, 2010 9:39 am

Dar de ce a durat asa mult? A durat mult reparatia propiuzis sau masina a fost gata repede dar cei de la omiasig au tras de timp pana ti-au dat acceptul de palta? Sa te uiti atent daca cularea a iesit bine. Cel mai bine vezi cu masina la soare uitandute daca intre aripa fata si portiera se vede diferenta de culoare.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Feb 24, 2010 10:34 am

Las ca pe cand iese de-acolo, trece pe roti de vara, cum e mai frumos! Cand e gata, zici ca ai RA

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Feb 24, 2010 2:02 pm

Cam o saptamana si jumatate a durat adusul pieselor, iar 4-5 zile a durat reparatia. In rest s-a asteptat dupa omniasig. Azi sunt 2 saptamani de cand am depus factura si devizul si am sunat la Bucuresti si dosarul nici nu a ajuns la ei. Cu prima ocazie ma mut la allianz. Sper ca dupa dauna asta sa imi bage fransiza ca sa ma pot muta.
@shocs, telefoane am dat 20-30 si tot acolo ii doare

La masina m-am uitat si e incredibil cum e vopsita ca nu se vede nici o diferenta de nuanta. Cred ca au polisat si restul masinii ca prea luceste.
Mai trebuie sa pun o sigla ralliart pe grila si e gata. Conturul ala care acum lipseste in nici un caz nu va ramane cromat.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Feb 24, 2010 3:44 pm

QUOTE (cix @ Feb 24 2010, 02:02 PM) La masina m-am uitat si e incredibil cum e vopsita ca nu se vede nici o diferenta de nuanta. Cred ca au polisat si restul masinii ca prea luceste.
In mod normal asa se face la vopsire partiala. Se face si un polish dupa. E bine ca se si respecta asta.

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Vin Mar 19, 2010 7:18 pm

Salut Maestre!
Nu ai renuntat inca la idea de contur cromat pe bot?
La ce preturi sunt la reprezentanta sau e-bay cred ca mai ieftin iesi cu o adaptare neaosa!
Esti de admirat cata rabdare ai ...sau ai gasit deja o solutie?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Mar 19, 2010 8:16 pm

felicitari... sper sa scapi repede de ei... ai putea sa poti si cu puni chrome... ca da bine cand e grila completa...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mar 19, 2010 9:31 pm

Cu omniasigul am rezolvat-o pana la urma si chiar daca mi-au luat fransiza, o sa mi-o dea inapoi ca la momentul in care am deschis eu doasrul nu era in contract.

Nu am mai avut rabdare si i-am tras niste poze.
O sa cumpar acel contur al grilei, dar o sa il imbrac in folie carbon. O sa imi aduca 'agresivkid' cu 320$. La reprezentanta era 320eur fara tva. Numarul o sa il montez tot in lateral dar astept sa ajunga si acel ornament si o sa ii dau gauri dup-aia.

Las pozele sa vorbeasca:

In poza asta se vede un far alb si unul negru O sa se inegreasca si ala.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Vin Mar 19, 2010 9:37 pm

Bn ca ai scos-o. Aici se vede diferenta intre farul inegrit si celalalt....

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”